Miért van így? Nektek nem felháborító?
Hogy lehetnek ilyenek a gyakorikérdéseken fenn lévő emberek?
De komolyan!Valaki feltesz egy kérdést arra bárki szabadon válaszolhat!-eddig OK!
Aztán elvárják, hogy olyan választ adj, ami nekik is tetszik, mert ha nem egyezik az ő elméletükkel, akkor már le is vagy szavazva!Ez akkora h*lyeség! pl.:
Éppen megnéztem egy olyant, hogy ki szereti Muri Encit?
Aki azt írta, hogy őneki tetszik akkor az ő válasza már csak 10 százalékban hasznos.Attól miért kell rögtön leszavazni az embert, ha nem egyezik a válasza a többiével??
Felháborító!Nektek nem?
Kössz a válaszokat!
Azért ez tényleg nem jó, végül is mindig az a vége, hogy olyan kap százalékban jót aki egy nagy semmit írt.
aztán meg csak azt írja ki, hogy a válaszíró 63 százalékban ad hasznos válaszokat/az az egy válasz miatt, ami nem tetszik a többieknek/.
Aztán valakinek írsz egy igazán jó választ, az meg nem hisz neked, mert látja, hogy le vagy szavazva és azt hiszi, hogy mindig egy nagy semmit írsz!
még egyszer köszi a válaszokat, látom egyetértünk, és mind a 3an azt kapjátok, hogy LIKE /szerintem ez a válasz hasznos/!!!!! :D :) elevenítem a pontjaitokat!
Ennek a pontozásos dolognak csak annyi a jelentőssége, hogy így lehet növelni az oldal látogatottságát és egy pluszt ad az oldal és a készítők népszerűségéhez.
Egyetlen válaszadóra sem jelent semmiféle értékítéletet az, hogy hány %-os!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!