Ki az, akit az éjszaka közepén is fölhívnál, ha nagyon rosszul lennél? (Lelkileg, vagy fizikailag)
Figyelt kérdés
Van -e olyan valaki, akit bármikor fölhívhatsz telefonon, akár délelőtt 10 óra van, akár hajnali 3?2009. jún. 17. 17:56
11/19 anonim válasza:
a szüleimet, a nővéremet, a legjobb barátnőmet v. a Páromat
12/19 A kérdező kommentje:
Furcsa, mert én arra számítottam, hogy az első 3-4 válasz biztos ez lesz: "a páromat", aztán családtagok, és csak utána barátok... :)
2009. jún. 17. 19:24
13/19 anonim válasza:
A szüleimet bármikor hívhatom. A férjemet azért nem írom, mert Ő mindig ott alszik mellettem. :-)
14/19 anonim válasza:
ha valami sürgős lelki/fizikai bajom van akkor első körben családtagot aztán ofő (nagyon jóban vagyok vele) és utána haverok igazából 2 olyan haver van akit felhívhatok bármikor tudom hogy jönnének és segítenének úgy ahogy tőlük kitelik
15/19 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy vkit is feltudnánk hivni!Jó!Mondjuk ha a földön fekszek fél ájultan valószinü igen de akkor is éreztetnék hogy hát jobb idöpontot is találhattam volna!De csupán azért hogy rossz kedvem van azért nem!
16/19 anonim válasza:
A barátnőmet, és az egyetlen barátomat. 20/F
17/19 anonim válasza:
18:18-as vagyok! Nem tudnám, mivel majdnem elérhetetlen, gondolom ezért van az hogy mindig orulok neki és fel tud vidítani...
19/19 anonim válasza:
Ha lelkileg lennék rosszul, akkor vagy senkit, vagy a nővéremet. Ha "csak" fizikailag, akkor anyumat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!