Ennek mi értelme?

Figyelt kérdés
Azt mondják, minden okkal történik. Arra lennék kíváncsi, annak mi az oka, hogy beleszeretünk valami olyanba, akit egyáltalán nem érdeklünk? Miért kell szenvedni, vágyakozni reménytelenül? Tök gáz!
2012. ápr. 6. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha erre tényleg választ vársz, tessék:

...mert ilyen az élet.

2012. ápr. 6. 18:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem jó válasz. Nem elég... Én is tapasztaltam, hogy minden, ami történt velem, okkal volt... persze ezek az okok később derülnek ki. Ebben az esetben viszont rohadtul nem derült ki számomra! Igazságtalan..
2012. ápr. 6. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk "valamikor" tebeléd szeretett valaki, akit elhajtottál, mint egy legyet, és most megtapasztalod, hogy milyen ez az érzés...
2012. ápr. 6. 19:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem jártam még így. Ha valaki belém szeretett, én is belé, szerencsére nem kellett senkinek megmondanom, hogy bocs, de maradjunk barátok, és hogy úgy is milyen jó lesz, majd meglátod... szánalmas duma.
2012. ápr. 6. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Aki/ami eltervezte ezt a világot, szeret szórakozni a szenvedésünkön :)
2012. ápr. 6. 23:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Tök jó...
2012. ápr. 6. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Jah, hogy Te valami értelmet keresel a létben?

Az elég gáz.

2012. ápr. 7. 00:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem a létben keresek értelmet. Félreértettél, az sem kevésbé gázabb.
2012. ápr. 7. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Konkrétabb leszek.

Azért szeretünk bele olyanba is aki nem szeret minket, mert szerelmünket nem a másik lény szerelme generálja.

Ez a dolog bentről fakad. Meg lehet magyarázni, hogy mi okozza. Egy finom mosoly, kellemes megjelenés, testalkat, hajszín, esetleg az első találkozás a különleges hangulata. Netán valami valami régi kellemes emlék a gyermeki múltból. De ez mind suta magyarázat. A szerelem lényege, hogy nem kell, és nem is lehet megmagyarázni.

Tehát még egyszer. A szerelem ébredéséhez nem kell a másik ember aktív közreműködése. Ha a szeretett lény viszont szeret, az külön szerencse.

Mert ilyen az élet.

2012. ápr. 7. 00:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert ez is segít, hogy azzá válj, akivé lenned kell. Mindenből tanulsz, és mindenből hasznothúzol, még a tudtodon kívül is.

Szenvedni pedig kell, hogy később meg tudd becsülni a boldogságot. Kitartás! : )

2012. ápr. 7. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!