Szerintetek egy barátságban jót tesz a összeveszés egy kis ideig?
Figyelt kérdés
Mert van 1 barátnőm (lány vagyok) és 5 hónapja összevesztünk nemrég kibékültünk és valahogy sokkal jobban elvagyunk és őszintébbek is vagyunk egymással.Szerintetek jót tett?2012. ápr. 5. 22:08
1/3 anonim válasza:
Mi a legjobb barátommal volt, hogy másfél évet fasirtvan voltunk, 4 éves korunk óta ismerjük egymást, most 26 évesek vagyunk. Egyszer eszélgettünk arról, hogy ki mennyit "tett bele" a barátságba. Arra jutottunk, hogy ez az ami érdektelen ilyenrégi barátságnál. Ég dolog lényeges: ha felhívna éjjel kettőkor, hogy megölt ey embert, nem kérdeznék semmit, csak vinném az ásót. Bármilyen is a viszonyunk éppen, ő is így tenne ha én hívnám fel ezzel. Az a helyzet, hogy a felnőttkori barátságba, a felnőtt párkapcsolatba
2/3 anonim válasza:
Bocs... Szóval egy felnőtt kapcsolatba már sokkal többet kell tenni. Ami igaz barátság, azt viszont semmi de semmi sem tudja tönkretenni szerintem:)
3/3 anonim válasza:
Igen, de azért nem kell mindig veszekedni.
Ilyenkor meg kell beszélni ezt, és lehet hogy így még jobban kijöttök egymással (pl. te eseted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!