Mi lehet az oka hogy nem volt még barátnőm és még soha nem is sexeltem?
Figyelt kérdés
leírom milyen vagyok :utálom a nagyobb közöségeket rosszul érzem magam ott pl az osztályba ,vissza húzódó vagyok,hallgatag ,félénk és frusztrált nyugtalan is hülye dumákat nem hallgatom inkább elmegyek onnan ,hülye emberekel nem beszélek köszönök neki aztán elmegyek hiába ismerem .ha csesztet valaki hiába erősebb én elküldöm agresszíven a .... anyába .elvicelni a dolgokat nem tudom vagy csendbe vagyok vagy támadok támadni akkor szoktam mikor elegem van de akkor szinte egyből ütök , csajokat nem ismerek , barátaim van pár darab, edzegetni szeretek otthon , olyan emberekel nagyon jól elbeszélgetek akik szimpatikusak akik nem szimpatikusak azokat kerülöm nagy ív be ,mi lehet a baj miért nem volt csajom??2012. ápr. 5. 16:28
1/10 A kérdező kommentje:
mit gondoltok egy ilyen gyerekről?
2012. ápr. 5. 16:28
3/10 A kérdező kommentje:
?
2012. ápr. 5. 16:29
4/10 anonim 

válasza:

ez az oka:"utálom a nagyobb közöségeket rosszul érzem magam ott pl az osztályba ,vissza húzódó vagyok,hallgatag ,félénk és frusztrált nyugtalan is hülye "
5/10 anonim 

válasza:

Jajj ne már, miért tőlünk kérdezed, hogy miért nem dugtál még a barátnőddel?!
Honnan tudjam, megdugom én helyetted, ha akarod. Milyen kérdés ez már?
6/10 anonim 

válasza:

Kérdés leírásában a válasz. olvasd át ér rájössz.
7/10 anonim 

válasza:

Most itt el kéne sütni egy helyesírási szótáras poént, de hirtelen egy se jut eszembe. Valaki tegye meg helyettem, ha nem nagy teher. Köszönöm. :)
8/10 anonim 

válasza:

nézd magad kívülről:
meghúzódsz, vagy támadsz. amikor megnyilvánulsz csak az látszik belőled h egy agresszív állat vagy. van még kérdésed?
9/10 anonim 

válasza:

hány éves vagy? a végén még kiderül hogy egy kis 14 éves. akkor meg még ugyan ráérsz.
10/10 anonim 

válasza:

A meghuzodsz vagy tamadszos resszel egy kisse agressziv szemely hatasat kelted. Kerulom az agressziv szemelyeket, ki tudja, hogy mikor nem fog tetszeni neki, amit mondok. Egy kapcsolatban mindig vannak nezetelteresek; nem mindegy, hogy a tarsad hogyan kezeli ezeket. Az, hogy nem vagy igazan tarsasagi leny szinten problemakat okozhat az ismerkedesben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!