Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szüleim, rokonaim szerint...

A szüleim, rokonaim szerint egy nagyon helyes pasi vagyok. Ehhez képest,21 évesen szűz vagyok és le se sz@rnak a csajok sem az egyetemen se sehol. Mi az igazság szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 20:18
1 2 3
 11/30 Diarmand válasza:

Van egy mondás mely szerint nem azért szeretünk valakit, mert szép, hanem azért szép, mert szeretjük. Ezt ajánlom mindenki figyelmébe.

A szépség meg relatív dolog, de 100-ból 100 ember látja magát csúnyának.

Tanácsom. Növessz tököt és tanuld meg használni. Legyen önbizalmad, járj társaságba és kezdeményezz beszélgetést lányokkal.

2012. ápr. 3. 20:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül:)) Nekem még nem volt párkapcsolatom, viszont a lányok, mindig érdeklődést mutattak felém. (testjelzés stb) szerintem neked is, csak te sem éltél a "lehetőséggel" tudniillik a először a nő választja ki a kiszemelt "prédát" utána rajtad áll, élsz e a lehetőséggel, és azt elszúrod e, vagy sikeresen eléred:) Nonverbális testjelzés:) nézz utána:D ha tényleg "helyes" vagy, figyeld meg hány lánytól is kapsz jelzést:D . Egyébként mindannyian csodálatosak vagytok, természetes szépségét senki sem tudja elrejteni, de ha igényes vagy, és ápolt, az már nagyon jó:))
2012. ápr. 3. 22:22
 13/30 anonim ***** válasza:
ÁLTALÁNOS TÉVHIT! HOgy a nők, csakis helyes, és pénzes pasikra vadásznak:D a személyiség, "potenciális" partner képe, sokszor túlmutat a férfi arcának, vagy testének szépségén. magyarul: egy "RONDA" emberkének is lehet "gyönyörű" barátnője:D
2012. ápr. 3. 22:24
 14/30 anonim ***** válasza:
Az utolsót cáfolom. Soha nem láttam ronda férfit szép (v bármilyen) bnővel, ahogy olyat se, h egy nő a személyisége miatt szeretett volna bele vkibe.
2012. ápr. 4. 07:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Cáfolás az utolsóra:

Ez egyszerűen egy hülye tévhit. Egy férfi nem kell, hogy szép legyen. Nem azért szeretnek minket a nők, mert olyan helyesek vagyunk, és lehet minket simogatni és dorombolunk az ölükben. Azért szeretnek, mert megmondjuk, mi merre hány méter, mert tudják, hogy megbízhatnak bennünk, mert titokzatosak és romantikusak vagyunk (nem is kell a nap 24 órájában áradozni, hogy mennyire szeretlek), és mert elgondolkoznak, hogy ez a srác mekkora férfi lehet, ha mindenki köré csoportosul, és persze mert ápoltak vagyunk (ez igazából a vonzalom kialakulásának alapfeltétele).

Az, hogy kövér, sovány, magas vagy alacsony, az rohadtul nem számít. Annyiból igen, hogy a kicsi csúnyát nem veszik észre, de könyörgöm: TE VAGY A FÉRFI, tedd bele a világba a f*rkadat és ne arra várj pucsítva, hogy mikor teszi a világ beléd. Ha elégedett vagy az életeddel, akkor OK vagy, és már csak csajoznod kell. Kezdj el lejárogatni diszkóba, és gyakorolgass. Ha megvan az első sikered (legyen az csók, szám, szex, bármi), akkor kezdhetsz egyetemen is csajozgatni. De óvatosan, mert én személy szerint kínos köröket szoktam tenni suliban.

Férfinak kell lenni, és lehetőleg az ilyen dolgokat, hogy szüleim meg rokonaim azt mondták, hogy helyes pasi vagyok, ezt kerülni kell. Úgy kell mondani, hogy: Helyes pasi vagyok. A magabiztosság szexi, még akkor is ha neked bejön, ha egy csaj elpirulva odamegy hozzád és meg sem tud szólalni. A nőknél ez fordítva nagyon nem jön be.

Ha pedig mégsem vagy egy Adonisz, akkor is úgy kell bemutatkoznod, mintha egy helyes pasi lennél, és ha szóba jön a szépség, akkor is helyes pasiként kell viselkedned. Ha látják, hogy ekkora szád van, és jól kommunikálsz, akkor elgondolkoznak, hogy mitől is vagy ennyire magabiztos. Kíváncsiság pedig már félsiker, ezt kell tudni fenntartani.

Hajrá

2012. ápr. 4. 18:42
 16/30 anonim ***** válasza:

"Egy férfi nem kell, hogy szép legyen. Nem azért szeretnek minket a nők, mert olyan helyesek vagyunk"

"Az, hogy kövér, sovány, magas vagy alacsony, az rohadtul nem számít. Annyiból igen, hogy a kicsi csúnyát nem veszik észre"

Ez nem ellentmondás egy picit? Utóbbi igaz, a kicsi csúnyát tényleg nem veszik észre, tapasztalat.

2012. ápr. 4. 18:47
 17/30 anonim ***** válasza:

Persze az előttem szólónak annyiból lehet igaza, hogy általában a csúnya férfiak is tudják, hogy csúnyák, és nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mi lenne, ha. Ilyenkor romlik az önértékelésük, vesztenek a magabiztosságukból, kevesebbnek érzik magukat, a nőt fontosabbnak gondolják és "rájuk tapadnak", mondván hogy ő a legfontosabb nekik és szeretik a lányt. Illetve a lányt elhalmozzák, és szépen lassan egy olyan kiskutyává válik a pasija, akitől a lány már nem kap kalandot, és főként nem akarja, hogy elvigye a csúcsra.

Szóval ez nem a nők hibája, hanem a pasiké. Egy igazán alfa férfi lehet csúnya, úgyis tapadni fognak rá a nők. A szépfiú meg lehet egy félisten, ha nem okoz kihívást a lánynak, mert akkor is el fogja hagyni.

Lehet, hogy a nők tiltakoznak, de ez kérem szépen így van. Így működtök, és mi így szeretünk titeket :)

2012. ápr. 4. 18:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Jajjj... Az hogy nem veszik észre az azt jelenti, hogy neked kell odamenni.

Az, hogy észrevesznek, az az, hogy köröznek körülötted, állandóan a hajukkal babrálnak (ilyenkor a "Vajon hogy nézhetek ki, miért nem mostam meg a hajam?" jár az eszükben).

Aki ezt észreveszi, az már első helyről indul aznap. De lehet csak úgy simán odamenni és bemutatkozni, és elkezdeni a flörtölgetést. Minden jel nélkül.

De a csajozás az inkább arról kellene szólnia, hogy készen állsz egy párkapcsolatra, azaz ha egy tökéletes nőre van szükséged, akkor neked is törekedned kellene a tökéletességre. Leadsz pár kilót, mert van akaraterőd. Mert egy kib@szott erős ember és erős jellem vagy. Ha meg nem tudsz ezen változtatni, akkor meg tanuld meg használni az előnyeit. Vannak olyan nők, akiknek a macisabb pasik jönnek be.

2012. ápr. 4. 18:53
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor kiegészítem. A kicsi és csúnya srácokat nemcsak nem veszik észre, de ha egy ilyen kezdeményez, akkor is legfeljebb barátságig juthat egy lánynál. Ellenpéldával soha, sehol nem találkoztam, ezt viszont a saját bőrömön is rengetegszer tapasztaltam.
2012. ápr. 4. 19:06
 20/30 anonim ***** válasza:
Ja és nemhogy a tökéletes nőknek, de még a csúnya és hülye nőknek se kellünk.
2012. ápr. 4. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!