Miért válik ennyi minden közömbössé?
Rögtön érettségi után dolgozni akartam ami sikerült is
egy jol fizető állást találtam, recepciosként egy 80 szobás hotelban nem utoljára, ezután elköltöztem a szüleimtől, majd házaltam fél évig minden napom egyedi volt es itt is jol kerestem, de ez sem dobott fel.
Azután ismét fél évig adminisztratív munkával probáltam
levezetni a rengeteg gyaloglást ami kényelmes volt (szintén jol fizetett). Nem rég vissza költöztem szüleimhez, remélve ha folytatom a tanulást közben és/vagy utána jobb lesz de már attól is kezdek eltávolodni.
Most egy kisebb hotelban vagyok pincér- báros. Érzem hogy itt sem leszek sokáig... barátnöm lassan 2 éve nincs csak alkalmi, a külsömmel törődök és látom a pozitív jeleket de egy szemernyit is lusta vagyok már tenni ezért. Közben azt érzem hogy a lehetőségeket eltaszítom, semmi nem tud
lázba hozni és egyben úgy is tűnik nem bírom elviselni a monotonítást.
Hamar ráérzek minden munkahelyre viszont túl hamar megunom. Mostanra már se barátaim még haverom sincs. Az
emberekkel sem úgy bánok már ahogy közel egy
éve.
Ha bármilyen értelmes vélemény/segítség felmerülne megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!