Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak amíg nincs...

Mit csináljak amíg nincs munkám? Kezdek becsavarodni.

Figyelt kérdés
Kezdek megőrülni itthon. A barátnőim elfoglaltak, nagyon ritkán találkozunk, már több mint 1 éve itthon vagyok. Pár hónapja itthon végezhető munkám volt, így szintén nem jártam emberek közé. A barátom akivel így se túl fényes a kapcsolatunk eléggé rányomja a bélyegét még ez is és hogy nekem rengeteg időm van. Hiányzik hogy emberek között legyek, így érzékenyebb vagyok mert sok időm is van gondolkodni például a kapcsolatunkon. Mivel kössem le magam míg nincs munkám, a keresés mellett? 22L
2012. ápr. 1. 10:52
1 2
 11/18 anonim válasza:

Amúgy merre laksz? Írd már meg légyszíves.

Nálam a takarítás, meg a főzés, csak ront a helyzeten. Közben ugyanúgy jár az agyam, s még inkább érzem azt a valamit a négy fal között.

Csak akkor jobb, ha kint vagyok a szabadban.

2012. ápr. 1. 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
2hónap munkanélküli után tudtak ajánlani 6 képzést nem sírni kell hanem dolgozni vagy tanulni.
2012. ápr. 1. 12:34
 13/18 anonim válasza:

hát nekem fél éves munkanélküliség után sem ajánlottak semmit...

Tanuljak?? az elég életem eddig a tanulásról szólt... de köszi a tippet.

amúgy ez azon is múlik, hogy melyik térségben laksz, meg hogy milyen nemű vagy, a férfiak persze sok lehetőséget kínálnak, a nő max elmehet bolti eladós képzésre

2012. ápr. 1. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:

miért, mondjuk egy nő nem feltétlen akar kazánkovács lenni, de webmester miért ne lehetne?

ne legyetek már előítéletesek!

2012. ápr. 1. 12:46
 15/18 anonim válasza:

miért, mondjuk egy nő nem feltétlen akar kazánkovács lenni, de webmester miért ne lehetne?

na jó persze az lehet, de arra is a rengeteg diplomás a netes munkákra (szerintem.)bár ezt nem tudom

amúgy szívesen elmennék hegesztőnek is nő létemre, de hát mindenki körbe röhögne

2012. ápr. 1. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek mi köze van az esküvőhöz?
2012. ápr. 1. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
utolsó látod ez egy jó kérdés:DDD
2012. ápr. 1. 14:19
 18/18 A kérdező kommentje:
véletlenül az esküvőbe tettem. Köszönöm az eddigi válaszokat. Néha én is elmegyek csak úgy bicajozni sétálni egyedül. Budapesttől lakok 30 km-re.
2012. ápr. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!