Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem enged játszani?

Miért nem enged játszani?

Figyelt kérdés
Am az edzőm beszélt tesommal. Mondta neki hogy kiprobálna ifibe. tesóm azt mondta hogy szerinte túl fiatal vagyok, tapasztalatlan is vagyok. Elnyomnának, és rosszabb esetben még meg is sérülnék. Én már nagyon szeretnék játszani, és nem tudom, hogy fog e játszatni. Bátyám 20 éves és 16 évesen már játszott a felnőtbe, sőt 12 évesen már ifibe is vitték. én most 14 vagyok, és nem értem hogy miért nem akar engedni... annyi a külömbség hogy ő 9 éve játszik én meg 1,5 éve..
2012. márc. 28. 15:26
 1/3 Fulár válasza:
Beszélj vele!Mond el neki a saját szavaiddal egyszerűen,hogy ezt mennyire szeretnéd.Ne hagyd,hogy lekoptasson.De az is elég valószínű,hogy szeret téged és félt. :-)
2012. ápr. 1. 07:05
 2/3 anonim válasza:
Te csak focista lehetsz és egy nagy sztár leszel az tuti. Aki annyira ostoba hogy nem tud értelmes mondatokat, a magyar nyelv szabályainak megfelelően megszerkeszteni, mert olyan ostoba, abból csak sport karrier lehet. Lásd: a köztársasági elnök. Még írni se tud. Hajrá ostobák...
2012. ápr. 2. 01:10
 3/3 A kérdező kommentje:

am első válaszoló kösz.

2. Figyi de ha nekem összejön elmondhatom: egy h.lye ember többet keres mint te. ennyi... mellesleg politika nem érdekel...

2012. ápr. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!