Mi számít "kurvulásnak"?
Jobban mondva "internetes-kurvulásnak". Magam miatt kérdezem, egyszerre 6-4 fiút becézgetek, szeretem őket, jól érzem magam velük, de még egyikkel sem találkoztam élőben! Mindegyiknek mondom; "szeretlek", bár ez nem lehet szerelem, de néha úgy érzem valami más mint barátság- haveri viszony... Ők is "szeretnek". Amugy mindegyikkel elképzeltem már valami nagyon bennsőséges szituációt, mintha élőben, fizikálisan is ott lennének velem. Mindegyikőjükhöz úgy odabújnék! Fiúkkal sokkal jobban kijövök úgy érzem, mint lányokkal; viszont élőben gyakran még lányokkal se. Szinte a képzeletemben élek. Sőt, gyakran el is játszom, hogy megölelel valakit, beszélgetek vele, veszekszem.. Ez beteges?
Kicsit elkanyarodtam.. Szóval az képmutatás, és kurvulás amit csinálok?
A kurvulás az, amikor valaki pénzért osztogatja a bájait.
Kokettálj nyugodtan.
:-)))
Nem kurvulás, de azért nagyon ne hülyítsd őket, nem szép dolog! :) És ha lesz barátod, akkor persze fogd majd vissza magad (vagy ha most is van, akkor visszavonva az első szavam :) )
Szóval nem mondom, hogy jó kislány vagy, de vannak sokkal rosszabbak.. élőben ne legyél ilyen, neten elmegy... amíg senkinek sem ártasz vele :)
nem kurvulás de sztem gyorsan hagyd abba! elő példűt is tok ilyen csajra és ez nem vezet sok jóra!!!!!!
én mondom ne hülyítsd őket,mert ráfaraghatsz....volt egy ismerősöm akinél ez kiderült és nagyon rossz szemmel néztek rá nagyon sokan....azon kívül kislányos dolog nagyon és 17-évesen illenek elkezdeni felnőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!