Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnénk barátok?

Hogyan lehetnénk barátok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van valaki a suliban, aki nagyon szimpatikus nekem és én azt is eltudnám képzelni, hogy a legjobb barátok legyünk. Viszont Ő lenéz engem, mert Ő gazdag, a csillogás, szépség világában él én viszont szegény vagyok és nem menő. Ez több okból is nagyon rosszul érint, mert én nagyon kedvelem őt annak ellenére hogy így viselkedik velem, másrészről nagyon sok gazdag barátjával nagyon jóban vagyok, ők nem néznek le, sőt. Harmadrészt még soha nem beszéltünk egymással 4 év alatt összesen 10 percnél többet,(mert nem alacsonyodik le hozzám) így nem is tud megismerni. És az lenne a kérdés, hogy hogy tudnám azt elérni, hogy megváltozzon a véleménye rólam, és olyan jóban legyek, mint a barátaival?
2012. márc. 17. 22:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De épp hogy mindig tágítja a baráti körét és mindig azon van remélem egyszer én is bele kerülök már.
2012. márc. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!