Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? 'Egyedül' maradtam.

Mit tegyek? 'Egyedül' maradtam.

Figyelt kérdés
Egyedül alatt azt értem, hogy nincs már igaz barátom. Egy barátnőmre azt hittem, hogy az, teljesen ismertük egymást, egy pillantásából tudtam, ha valami gond van. De kiderült, hogy ő két másik lányt tekint legjobb barátnőinek. Tudom, nem nagy dolog, de ez most fáj. Mit tegyek? Mi lesz igy velem, ha egy igaz barátom sincs?
2012. márc. 15. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem sincs, de eldöntöttem, hogy lesz@rom! Magammal fogok foglalkozni, azt csinálok ami érdekel :D Elég sok mindent megtettem a barátaimért, lehet ez volt a gond...
2012. márc. 16. 00:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem sincsen. Régebb volt két igaz barátom. Most külön városban élünk mindhárman (egyetem miatt). Mindketten kaptak barátnőt és el vannak zárkózva a külvilágtól.

Itt az egyetemen vannak haverok de sosem lesz egyik sem olyan mint egy igazi gyerekkori barát.

Szerintem ne hanyagold el a mostani barátnőidet még akkor sem ha nekik nem te vagy az első. Tudom nehéz, de hidd el, hogy jobb mint az egyedüllét.

2012. márc. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!