Szerintetek milyen apa az olyan aki le k*rvázza a saját lányát?
velem is ez történt :)
és azért, mert pirosra volt kilakkozva a körmöm, 21 évesen, és 5 éve van barátom :DDDDDDD
próbáld úgy nézni, hogy mint embert szereted, de a tetteivel nem értesz egyet, sőt undorító dolog.
meg ha alkoholista, biztos van vmi nagy problémája, és nem elég erős hozzá, hogy megoldja, ezért inkább sajnálatra méltó.
ne vedd magadra, nem neked szól, csak gondolom rossz az élete, és saját magát nem szidhatja.
ne vedd magadra. szerintem ő se tudja, mit mond, nincs tisztában a szavak jelentésével.
mondjuk az előző 16 évesen bepasizott, jó hogy nem 12 évesen. érdekes világban élünk. gondolom le is feküdtetek egymással jó korán -.-
előző voltam. a másodikkal egyetértek, hogy a személyét lehet szeretni, de a tetteit külön kell tőle választani.
de akkor beszélhetnél inkább, ha még 21 évesen se lenne senkid, kicsit megtanulnád, hogy nem csak élvezetből áll az élet, hanem küzdelemből is -.-
nagyszerű, segíteni jöttem, aztán még én kapok :D
igen, 16 évesen összejöttem egy sráccal, le is feküdtünk jó korán, és azóta is együtt vagyunk megtaláltam azt az embert, aki a másik felem. És egész életemben nem feküdtem le senki mással. szerintem is ez a k.rva szó igazi definíciója.
nekem ne mondd h nem csak élvezetből áll az élet, 1,5 éve járok pszichológushoz, pánikrohamos vagyok, akkoriban mikor kezdődött, az utcára se mertem kimenni, az egész életem a félelemről szólt, és miért? mert apám ha iszik (3-4x hetente) akkor lelkileg terrorizálja a családot.
Anyukám idegroncs, tesóm drogozik...
1 évig kb nem is nevettem, olyan szarul voltam, hogy állandóan sírtam, és könyörögtem h ne ébredjek fel másnap, mert nem láttam a kiutat.
Kedves előző, jól beletrafáltál a közepébe, remélem most örülsz, hogy nem csak élvezetből áll az életem.
Az utolsó kommentre reagálva:
"Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek!” (Mt 7:1)
„Amilyen ítélettel ti ítélkeztek, olyannal fognak majd fölöttetek is ítélkezni. Amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak majd nektek is visszamérni.” (Mt 7:2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!