Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek hülyének nézik azt...

Az emberek hülyének nézik azt aki nem szereti az alkoholt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 09:02
 1/9 anonim válasza:
Honnan veszed? Miért néznék hülyének? Aki hülyének néz annak ne foglalkozz a véleményével.
2012. márc. 14. 09:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem iszok alkoholt. Egyáltalán nem gondolom, hogy bárki hülyének nézne emiatt. Kamaszkoromban a barátok ezt teljesen elfogadták, haveri körben volt olyan, aki buliban elkezdte mondani, hogy igyak már, meg hogy vesz nekem, és hogy ne, ne legyek már ilyen.. de mondtam neki, határozottan, hogy nem és ha akarnék, tudnék venni magamnak, de nem akarok. Innentől kezdve ez már nem is volt téma. Felnőtt korban annyiban már más a dolog, hogy például egy üzleti vacsorán, vagy egy céges ünnepi koccintáson nem engedheted meg magadnak, hogy különcködjél, de erre az esetre pedig bőven elég az, ha a szádhoz emeled a poharat és utána alkalomadtán kérsz magadnak valami nem alkoholos innivalót.
2012. márc. 14. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Az alkoholt senki sem szereti csak részegek szeretünk lenni és csak így lehet bevinni.
2012. márc. 14. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nézik hülyének. Legalább is, akik ismerik, biztos nem. Van, aki teljesen absztinens, én is ismerek ilyen embert. Ha nem szereted, hát nem szereted. Az igazi barátok nem fogják rád tukmálni, max szilveszterkor eleresztenek egy "ugyan már, csak koccints egyet velünk!" mondatot. Ilyen alkalmakkor mondjuk meg lehet inni egy pohárkával a többiek kedvéért.

A kérdés alapján kicsit úgy tűnik, hogy nagyon kívülállónak érzed magad, mert manapság "mindenki iszik", de azért különbség van aközött, aki minden nap részeg (alkoholista), aki hétvégenként önt fel a garatra (buli piás) és aki csak alkalmanként iszik (pl. egy jó vacsora mellé 1-2 pohár bor). Szóval ez nem csak fekete és fehér. :)

2012. márc. 14. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Régebben, amikor társaságba mentem, nem mertem megtenni,hogy nem iszok,mert féltem,hogy kiröhögnek. A környezetemben állandóan a pia volt a téma, meg állandóan azt kellett hallgatnom,hogy ki hogyan hányta szét magát bulikon.

Én egyáltalán nem is ismerem a piákat, azt se tudom milyenek vannak, mindig azt rendeltem amit mások. De utána mindig hülyén éreztem magam.

Azt gondoltam,hogy ez csak a kb. 14-20 évesek körében van így, de egy ideje sportolni járok, ahol a legfiatalabbak is ilyen 23-24 évesek, van aki már 29, sőt 35 éves is van a csapatban. És már most arról beszélnek,hogy hogy be fognak rúgni,ha megnyerünk egy meccset. Én meg csak feszengek...:S

2012. márc. 14. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyenkor nem akarsz látszólag kilógni a sorból, rendelj sima kólát és hazudd azt, hogy whiskey-kóla. Ha nem kóstolnak bele, úgyse tudják meg.

Vagy rendelj valami alkoholmentes koktélt. Vagy alkoholmentes sört, pohárba kitöltve.

2012. márc. 14. 14:04
 7/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell hazudnod :) Sőt inkább legyél rá büszke hogy te nem vagy ilyen..Így sokkal értékesebb vagy ;)
2012. márc. 14. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Már miért lenne értékesebb az aki nem iszik? Egy részeges alkoholista baromnál aki minden pénzét alkoholra költi aztán az utcán köt ki, annál valóban értékesebb. Nem mondom, azt én is furának tartom mikor ez a legjobb téma társaságban hogy ki kit hányt le hétvégén... De tapasztalatból tudom, lehet kultúráltan is berúgni.

Amúgy nem tudom, én nem nézem hülyének azt aki nem iszik, maximum nem számítok majd rá ha inni tervezek, viszont felhívom ha pl. moziba mennék. Ennyi.

2012. márc. 15. 01:22
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó, igazad van.
2012. márc. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!