Ez normális? Illetve meg történt-e ez már mással is? Egy-két emberrel? Vagy ez sok emberrel meg történik?
Sétálsz hazafele a suliból a barátokkal, és észre sem veszed, hogy nem is vagy abban a tudatban, hogy magadtól beveszed a kanyarokat az útón, stb. egyszer csak azt veszed észre hogy ott állsz a ház elött, nem tod hogyan mentél haza anélkül hogy figyelted volna az utat, mert a barátaiddal beszélgettél végig, ez is olyan "tudadalatti" hogy konkrétan nem is vagy abban a tudatban hogy te most mész vagy nem tom, érted? Ha például elköltözöl más helyre, minimum 2-3 hétig úgy mész haza, hogy figyeled az utat utána már talán haza tudsz menni "bambulva".
Én pl jövök haza a suliból (Újpest központ-nál szállok fel a 3-mas metróra) és én végig szinte majdnem alszok a metrón, érdekes, hogy mindig felébredek ott ahol le kell szállnom, valahogyan mégis tudom, hogy most kell szállni. Nem tudom hogy lehetett-e érteni amit írtam.
a tudatalattinak miköze istenhez :O
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!