Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Illetve meg...

Ez normális? Illetve meg történt-e ez már mással is? Egy-két emberrel? Vagy ez sok emberrel meg történik?

Figyelt kérdés
Megyek az utcán és elkezdek gondolkozni (nagyon sokat gondolkozok) és ahogy megyek el merülök a gondolataimban és azt veszem észre hogy az út egy kisebb részén úgy jöttem végig mintha aludnék, eszméletlen lennék, ez úgy szokott lenni hogy közben azt érzem és azt ltom magam előtt ami a képzeletemben van! Értelmes kommenteket ne olyanokat hogy hülye vagy menny kezeltetni magad! légyszíves!
2012. márc. 11. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velem is elő szokott fordulni, csak az a baj, hogy az én tudatalattim nem jól működik. Ezelőtt el voltam merülve a gondolataimban-ahogy Te is írtad-és egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy biciklis pár másodpercen belül el fog ütni...:)) Aztán fékezett és túléltem. Azért ekkor már "felébredtem" :)
2012. márc. 11. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Sétálsz hazafele a suliból a barátokkal, és észre sem veszed, hogy nem is vagy abban a tudatban, hogy magadtól beveszed a kanyarokat az útón, stb. egyszer csak azt veszed észre hogy ott állsz a ház elött, nem tod hogyan mentél haza anélkül hogy figyelted volna az utat, mert a barátaiddal beszélgettél végig, ez is olyan "tudadalatti" hogy konkrétan nem is vagy abban a tudatban hogy te most mész vagy nem tom, érted? Ha például elköltözöl más helyre, minimum 2-3 hétig úgy mész haza, hogy figyeled az utat utána már talán haza tudsz menni "bambulva".

Én pl jövök haza a suliból (Újpest központ-nál szállok fel a 3-mas metróra) és én végig szinte majdnem alszok a metrón, érdekes, hogy mindig felébredek ott ahol le kell szállnom, valahogyan mégis tudom, hogy most kell szállni. Nem tudom hogy lehetett-e érteni amit írtam.

2012. márc. 11. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
igen érthető volt, nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2012. márc. 23. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:

a tudatalattinak miköze istenhez :O

xD

2012. ápr. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!