Szerintetek mivel tudnám tölteni az időm és mit csináljak most?
Hatodikos lány vagyok, 12 éves. És hát elég sokat gépezek, többet, mint kellene, de mit tudnék csinálni, hogy ne gépezzek ennyit?
Tanulni is később szoktam, de ne azt írjátok h tanuljak hanem vmi mást is, mert nem tanulhatok mindig...
Tesóm nincs, vele nem tudok játszani.
Háziállatunk sincs, azzal sem tudok foglalkozni.
Kertünk sincs, ahová kimehetek.
Ja és kirándulni? Hát, az az igazság, hogy nem nagyon van aki eljönne velem.
Valamikor lemegyek a keresztmamám kislányával, de általában csak hétvégén.
Regényt is írok, régebben még kézzel írtam és begépeltem, de mostanában a gépen írom.
És délután általában azért szoktam gépezni, mert zenét hallgatok, és akkor tudok általában úgy zenét hallgatni, ahogy szeretnék. És a legjobb barátnőm akit élőben még sose láttam, estefelé jön fel, ezért akkor is fent vok általában.
Meg a suliban a röplabda... hiába tudom, hogy milyen jó sport, meg jót tesz, ráadásul a sulinkban ingyen van, egy: valamiért nem nagyon van kedvem elmenni. Kettő: egy olyan oszitársam is jár, aki engem utál, és undok velem. Az ő társaságában lenni pedig nem a legjobb.
Jégkorong edzésekre is járok, de nemrég kezdtem, és eddig két edzésen voltam, mindkettő csütörtökön volt, de már este.
Barátnőkkel lenni? Háát az az igazság hogy nem nagyon van olyan barátnőm. Ott van a keresztmamám kislánya, vele szoktam is játszani, erről már írtam. Aztán a hetedikes barátnőim... az egyiknek megvan a telószámom, de még nem beszéltünk telón, és facebookon is elég ritkán vannak fent, ahol talán megbeszélhetnénk a talit.
A legjobb barátnőmmel meg eddig párszor beszéltem telón, de élőben még sose láttam. Nem lakunk közel egymáshoz. Netes barátaim viszont sokan vannak, de hát tudjátok, az is gépezés ha a neten beszélgetek velük.
Tehát mit tudnék csinálni gépezés helyett szerintetek? :)) Segítsetek!!
Esetleg programterveket is írhattok nekem :DD
Köszi!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!