de én tuti gazdaggal...boldog vagyok,és plusszba még jöhetnek a luxus dolgok :)
2009. jún. 10. 14:05
12/25 anonim válasza:
Az egyik osztálytály társammal,akit nagyon utálok,de azért még is kipróbálnám milyen az ő élete.Tudjátok,olyan csaj,aki népszerű,mindig ő dumál a társaságban,amikor belép az osztályba,egyből ráfigyelnek...stb.Sztem mindenhol van ilyen csaj.
ja meg a titkos szerelmemmel is cserélnék:)
16/l
2009. jún. 10. 14:20
13/25 anonim válasza:
Vagy a padtársammal (szerelmes vagyok belé, ás tudni szeretném mit gondol rólam), vagy a legjobb barátnőmmel, vagy pedig Bill Gates-sel
2009. jún. 10. 14:38
14/25 anonim válasza:
bill gates-el tuti nem...utálna a fél világ. de gadaggal mondjuk, azért megnézném az életüket, még ha csak 1 hétre is. vagy egy tanárommal, hogy tudjam mi lesz vizsgán. nehéz lenne választani.
2009. jún. 10. 15:15
15/25 anonim válasza:
A titkos szerelmemmel cserélnék,gondolkozás nélkül!
2009. jún. 10. 17:09
16/25 anonim válasza:
Én valaki olyannal cserélnék, akinek nincsenek anyagi gondjai, rendben van az élete, és olyan helyen dolgozik, ahol szeret, szóval olyannal akinek tökéletes az élete.
2009. jún. 10. 17:39
17/25 anonim válasza:
Az osztályfőnökömmel, hogy megtudjam, hogy jogosan ideges-e mindig.
2009. jún. 10. 18:07
18/25 anonim válasza:
Elizabeth Gutierrez
2009. jún. 10. 18:13
19/25 anonim válasza:
Pasim legjobb haverjával :DD
Kíváncsi vagyok, hogy haveri szempontból milyen a barátom.
Vagy pedig egy olyan emberrel, aki számomra tök ismeretlen. Érdekes lehet csak úgy belecsöppeni egy teljesen más életbe, ahol senkit se ismerek (:
2009. jún. 10. 23:39
20/25 anonim válasza:
hát nemis tudom.. nem nagyon gondolkodtam még ezen :D
de ha kapnék egy ilyen lehetőséget biztos hogy kihasználnám :D
mondjuk paris hilton (mert utálom és kíváncsi vagyok hogy jogosan nem bírom-e a képét :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!