Mit csináljak már? Mindenhonnan azt kapom hogy kezdek befelé fordulni
egy hatalmas színpadon énekelek.anyu lett a legjobb barátnőm. tudom szánalmas de ez van.mit tegyek???gyűlölöm azt ahogy kinézek azt hogy már nem adok magamra mint régen azt hogy egy olyan valaki vagyok amilyen sose akartam lenni. Befordulós
ui: pszichológushoz nem akarok menni nem vagyok én olyan :)
bocs a helyesírási hibákért telefonról vagyok
1.: Találj valami értelmet az életednek. Akármit, amivel foglalkozhatsz. Kezdj el egy sportot, gyűjts valamit, olvass, tanulj meg egy hangszeren játszani, akármi, amivel foglalkozhatsz. Nem baj, ha nem értesz hozzá vagy nem megy jól, a lényeg, hogy elfoglald magad.
2.: A pszichológust nem tudom, milyennek képzeled, de én a helyedben nem viszolyognék tőle ennyire. Pszichológushoz járni abból áll, hogy elbeszélgetsz egy normális emberrel arról, amiről csak akarsz. Nem szégyen pszichológushoz járni, és 4-5 alkalom is rengeteget segíthet.
3.: Barátok jönnek-mennek, én az általános iskolai barátaim közül már egyről sem tudom azt se, hogy egyáltalán élnek-e még, pedig nem vesztünk össze, csak valahogy elsodródtunk egymástól. A gimisek közül is csak 1-2 van, akivel pár havonta, inkább félévente pár szót beszélünk. Szóval pár barát elvesztése nem a világ, egyrészt fiatal vagy még, lesznek másik barátaid, másrészt egy összeveszés nem szól egy életre, létezik békülés is. Szóval nem kell ennyire felfújni a dolgot.
Csak azért, mert átmentél a gimiből a szakmunkásba, még nem bsztad el az életed.
Szerezz egy szakmát, aztán mindenképpen érettségizz le egy esti gimnáziumban!
Amúgy a nappali gimibe nem tudnál visszamenni???
Barátokat neked magadnak kell szerezned, ebben nem tudok segíteni.
Biztos kedves lány vagy, gondolom lehetnének barátnőid!
Bella ... : azt ugye tudod, hogy vámpírok nem léteznek..........?
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!