Hogy énekeljek a nagyon nincs hangom?
Figyelt kérdés
Ének órán csak tátogok, mert az ének tudásom valahol a mínuszokban, pedig nagyon szeretnék énekelni, itthon is szoktam próbálgatni de annyira elképesztően nagyon rossz hangom van hogy szinte már félek tőle... A sulis ének tanár legalább nagyon kedves, de még mindig ugyan olyan fos vagyok... Magántanárt meg nem akarok mert még ő is kiröhögne... ilyenkor mit kell?2012. márc. 6. 17:40
1/7 anonim válasza:
Hát akkor inkább keress valami más elfoglaltságot...mondjuk pantoninezés vagy mit tudom én csak ne énekelj!!:))
2/7 anonim válasza:
Inkább tanulj meg játszani valami hangszeren.
3/7 anonim válasza:
nekem is elég szar hangom van, de a hallásommal elég jól tudom kompenzálni, már majdnem 5 éve gitározom a hallásom is fejlődött ezalatt, és észrevettem ha nagyon koncetrálok a hangmagasságokat is eltalálom
a hangszer nagyon jó dolog, nem kell lemondani a zenéről
4/7 anonim válasza:
Nemes egyszerűséggel, sehogy!:D Na, mindenki jó valamiben, például ha a hangod nem is, a zenei érzéked ha jó, ha jó a ritmus érzéked, tudsz táncolni, az is király. Nem mindenkit áldott meg az isten gyönyörű hanggal, ehelyett, benned valami más tűz ég:) 20/F
5/7 thebully válasza:
Szerintem probálkozz csak nyugodtan!Tudod te mennyi sztárnak van valójában szar hangja?
6/7 anonim válasza:
Fluor tomi... ő is elismerte, hogy "nincs" hangja... ha tudod, hogy ez tesz, tenne boldoggá akkor ne add fel, de nem tudom "rossz" hangból, is lehet jó,? primitív kérdés... de nem értek hozzá nagyon.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)) van egy gitárom meg egy szintetizátorom, talán veszek egy jobbat valamelyikből, mert ezek már elég régiek.! :))
2012. márc. 7. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!