Mivel csúfoltak régen, vagy akár most?
engem nem csúfoltak, engem vertek. először csak kihasználtak, aztán lelöktek a lépcsőn, meg összerugdostak, mert naiv kislány voltam, és mindenkinek szó nélkül megcsináltam mindent. rámfogtak egy csomó rosszaságot (régebben ha valakinek a váltócipőjét eldugták az általános iskolában, az már hatalmas botránynak számított), és engem büntettek meg a tanárok. olyan is volt, hogy beteg voltam, lázas, és akkor is bántottak, megvertek.
mélyen bennem maradt.
20éves lány
Egy KATOLIKUS általános iskolába jártam. Egy ideig duci voltam, mindennap bántottak. Voltam Napfogyatkozás, Nehézbúvár, Dagadék, Hájas Disznó, Hízott Dög, Kamion. Még a tanárok is megjegyzéseket tettek az alakomra. Persze a társaimra nem szóltak rá soha a tanárok...mégpedig azért, mert a szülők folyamatosan nyalták az iskolavezetés s*ggét. Akkor lettem depressziós és a mai napig is az vagyok. Tönkretették a gyerekkoromat. A bántások miatt folyamatosan rosszul tanultam. Gyűlölöm őket a mai napig. Egyetlen barátnőm volt csak a suliban, de őt is piszkálták, mert ferde volt a foga és nem öltözött trendin.
Ennyit a katolikus iskolákról.
Mocskos, álszent banda.
És akkor jöttek a tanárok a keresztény viselkedés fontosságával...meg az apjuk f*szát.
24/L
Utolsó voltam. Pár dolog kimaradt.
Az általános suliban duci voltam, az óvodában viszont a soványságom miatt csúfoltak, pl. Cérna, Giliszta. Aztán 15 évesen lefogytam, mert nőttem magasságban.
Az egyik régi munkahelyemen szinte csak trendi, tipikus cicababák voltak körülöttem, akik a hátam mögött rocker k*rvának, metálg*cinek vagy éppen goth r*bancnak hívtak.
24/L
utolso
k nem kene oda jarnod.....
en is rocker vok es pont leszarom h mit mondanak
en a helyedben bevinnek egy gitart azt" szétvernék mindent
persze egy kiados gitárszóló után :D
Amig a föld kerek, mindig leszenk Rockerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!