Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel csúfoltak régen, vagy...

Mivel csúfoltak régen, vagy akár most?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 19:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
stréber,csöves(pedig nem vok az-.-"csak irigykedik az a csöves gyerek.XD)
2010. márc. 20. 09:20
 32/37 anonim ***** válasza:

engem nem csúfoltak, engem vertek. először csak kihasználtak, aztán lelöktek a lépcsőn, meg összerugdostak, mert naiv kislány voltam, és mindenkinek szó nélkül megcsináltam mindent. rámfogtak egy csomó rosszaságot (régebben ha valakinek a váltócipőjét eldugták az általános iskolában, az már hatalmas botránynak számított), és engem büntettek meg a tanárok. olyan is volt, hogy beteg voltam, lázas, és akkor is bántottak, megvertek.

mélyen bennem maradt.

20éves lány

2010. márc. 22. 21:24
 33/37 anonim ***** válasza:
A fogaim miatt:\mert hegyesek és csúnyák:(
2010. ápr. 11. 17:05
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy KATOLIKUS általános iskolába jártam. Egy ideig duci voltam, mindennap bántottak. Voltam Napfogyatkozás, Nehézbúvár, Dagadék, Hájas Disznó, Hízott Dög, Kamion. Még a tanárok is megjegyzéseket tettek az alakomra. Persze a társaimra nem szóltak rá soha a tanárok...mégpedig azért, mert a szülők folyamatosan nyalták az iskolavezetés s*ggét. Akkor lettem depressziós és a mai napig is az vagyok. Tönkretették a gyerekkoromat. A bántások miatt folyamatosan rosszul tanultam. Gyűlölöm őket a mai napig. Egyetlen barátnőm volt csak a suliban, de őt is piszkálták, mert ferde volt a foga és nem öltözött trendin.

Ennyit a katolikus iskolákról.

Mocskos, álszent banda.

És akkor jöttek a tanárok a keresztény viselkedés fontosságával...meg az apjuk f*szát.

24/L

2010. máj. 19. 08:40
 35/37 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam. Pár dolog kimaradt.

Az általános suliban duci voltam, az óvodában viszont a soványságom miatt csúfoltak, pl. Cérna, Giliszta. Aztán 15 évesen lefogytam, mert nőttem magasságban.

Az egyik régi munkahelyemen szinte csak trendi, tipikus cicababák voltak körülöttem, akik a hátam mögött rocker k*rvának, metálg*cinek vagy éppen goth r*bancnak hívtak.

24/L

2010. máj. 19. 08:42
 36/37 anonim ***** válasza:
54%

utolso

k nem kene oda jarnod.....

en is rocker vok es pont leszarom h mit mondanak

en a helyedben bevinnek egy gitart azt" szétvernék mindent

persze egy kiados gitárszóló után :D

Amig a föld kerek, mindig leszenk Rockerek!

2010. dec. 31. 01:24
 37/37 anonim ***** válasza:
Az elálló füleim miatt. De már nem állnak el!:))
2012. febr. 9. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!