Mitől undorodsz?

Figyelt kérdés
Én pl a pókoktól,és a levágott körmöktől :S:S:D:D És te?
2012. márc. 3. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na ezektpől én is frászt kapok xD a bogaraktól xD barátságos, mostanában kicsit depressziós ember vagyok. ugyanakkor törődöm magammal, illatos parfümöt használok, mindíg ha gyakorlati- (munkahét) van suli mellett, akkor is megborotválkozok. Szeretem ha az emberek, azért néznek meg, mert ápolt, illatos vagyok, nem pedig azért mert úgy nézek ki, mint akit a diliházból szalasztottak. Nincs bajom az emberekkel, de vannak érdekes megjelenések:D például a mai fiatal tinédszer, fiúk divatja nem tetszik, az a haj... egy férfi legyen férfias:D 20/F
2012. márc. 4. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Sok embertől,férgektől,alkoholistáktól,bogaraktól,fürdetlenség szagtól,igénytelenségtől,szájszagtól,lábszagtól,izzadtságszagtól.És még sok más.
2012. márc. 4. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!