Mi a véleményetek egy olyan fiurol aki szépen ír?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit hüje kérdés de kiváncsi vagyok nekem nagyon szokszor mondták ,hogy sokkal szebben irok mint egy lány néhány tanár is mondta ,hogy meglepödött mien szépen irok ez ciki vagy mi?2012. febr. 29. 08:08
1/11 A kérdező kommentje:
Most esti suliba járok azért jutott eszembe kicsit fura mikor mondják nekem nem tudom hova tenni egyszer egy csaj azt akarta ,hogy én irjam meg neki a szerelmes levelét mert én sokkal szebben irok mint ö persze nem irtam meg mostanában nem jutott eszembe de most a suliban mondták egy páran mikor látták a füzetem kicsik ciki vagy nem?
2012. febr. 29. 08:14
2/11 anonim 

válasza:

Örülj neki, hogy szépen írsz, már csak a helyesírásodon kell picit javítani :)
Párom rettentő rondán ír, olvashatatlan, ő maga sem tudja elolvasni, annak ellenére, hogy rajzolni nagyon szépen tud... én sem írok valami szépen, de azért egy felnőtt számára olvasható. Ha épp az unokaöcséimnek vagy unokahúgaimnak segítek valamit, ők néha nem tudják kiolvasni, de az esetek többségében azért oké.
Semmi ciki nincs abban, ha szépen ír bárki is, abban sincs, ha csúnyán, de az íráskép fejleszthető.
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy nem jó a helyesirásom sajnos rajzolni én is rajzoltam még kisebb koromban lehet benne valami mert szépen rajzolok .
2012. febr. 29. 08:49
4/11 anonim 

válasza:

Nincs ebbe semmi különös csak a bunkók fogják megkérdezni b.zi-e vagy. Mert a magyar ember és roma maga a megtestesült gonoszság.
5/11 anonim válasza:
A hülye az, amúgy elipszilonos "ly"
nem gáz miért lenne gáz? max akkor ha meleg vagy.
6/11 A kérdező kommentje:
Nektet a bu.zik a mániátok vagy ti vagytok azok ez már tényleg gáz ti mindenröl a melegekre asszociáltok az irás meg a b.uziság hogy jön össze .
2012. febr. 29. 13:22
7/11 anonim 

válasza:

Azt, hogy ő egy fiú aki szépen ír...
Most mit kéne gondolnom...?
8/11 A kérdező kommentje:
Jo igazad van
2012. febr. 29. 15:02
9/11 anonim 

válasza:

Használd ki istenadta tehetséged... írd meg a lányok/fiúk szerelmes leveleit... PÉNZÉRT... ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Még meggondolom .
2012. febr. 29. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!