Természetesen van, az ilyen diszkriminatív állításokat, hogy a férfiak érzéketlenek és hasonlókat utálom, én például magamat egy érzékeny srácnak tartom...
2012. febr. 25. 23:05
2/15 Shai-Hulud válasza:
Miért, mit csináltunk már megint???
2012. febr. 25. 23:12
3/15 anonim válasza:
Nem, nincs. Minek az?
2012. febr. 25. 23:25
4/15 anonim válasza:
A nők képesek a racionális gondolkodásra? Általában nem.
A férfiaknak intelligenciájuk van, a nőknek meg érzelmeik.
Többnyire csak a kib*szott érzelmeiken keresztül képesek nézni kifelé a h*lye fejükből. De nem lehet általánosítani, mert vannak kivételek.
2012. febr. 25. 23:33
5/15 anonim válasza:
nekem nincs
2012. febr. 26. 00:01
6/15 anonim válasza:
Hát igen... én is férfi vagyok, de nekem már azért is bűntudatom van vagyis inkább szégyellem magam amiatt, h van olyan társam akinek nincs... -.-
2012. febr. 26. 00:24
7/15 anonim válasza:
az egyik alma finom a másik meg el van rohadva
2012. febr. 26. 01:00
8/15 anonim válasza:
Én például kivétel vagyok, nincsenek érzelmeim. Legalábbis nem úgy/nem annyi mint másoknak. Meg bűntudatom sincs, ha már itt tartunk. Nem tudom mi az oka a kérdésednek, de ha annyi, hogy összefutottál néhány nem túl rendes férfival, attól még a többi sokmilliárdra nem lehet általánosan azt mondani, hogy mind olyan. Mindenkibe belenevelik szépen a bűntudatot, gyerekkorától kezdve, és csak kevesen vannak akik erre, meg sok másra "immunisak" és nem úgy fejlődik ki az érzelmi/lelki világuk mint másoknak. És ez nem nemfüggő, és ahogy mondtam, nem túl gyakori.
(Nő)
2012. febr. 26. 02:11
9/15 anonim válasza:
Nem, igazából álruhás orkok vagyunk.
2012. febr. 26. 19:56
10/15 anonim válasza:
én PL olyan vagyok hogy egyáltalán nincs bűntudatom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!