Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnétek távol lenni...

Szeretnétek távol lenni mindentől?

Figyelt kérdés

Én igen!

Egy ideje rájöttem,hogy semmit sem akarok csinálni.

Semminek sem látom az értelmét.Fura módon ez inkább megnyugtat.

Azt kezdtem el fontolgatni,hogy felhagyok mindennel és nem csinálok semmit:nem dolgozok,nem kapok fizetést,nem fizetem a számlákat,nem lesz fedél a fejem felett stb.

Akkor eszek amikor lesz mit,ha nem lesz éhen halok,ha hideg lesz és nem tudok sehova behúzódni,akkor megfagyok.

Végül is minden út a halálba vezet.Akkor meg miért kéne "rabszolga"-ként dolgozni?!Miért kénre bármiért megharcolni,miért kéne BÁRMIT is tenni?

Biztos vagyok benne,hogy nem vagyok ezzel teljesen egyedül.

2012. febr. 25. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
ja, én szeretnék. Egy fél évre elhúznék egy lakatlan szigetre, távol minden akartos, hisztis, uralkodni vágyó, beszólogatós embertől. Fél év alatt szépen erőt gyűjtenék, mindent átgondolnék, megnyugodnék,és mikor visszamennék, szépen mindenkinek megmondanám a véleményemet, és boldogan élhetnék tovább.
2012. febr. 25. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Most tök komolyan: bennem akkor szokott ez így megfogalmazódni, amikor a sikerélmények és a kudarcok aránya az életemben rossz irányt vesz, többet esek pofára, mint érzem sikeresnek magam. Ekkor a frusztrációim így öltenek testet, hogy magam is elgondolkodom, hogy "egyáltalán van bárminek is értelme?"

Aztán lenyugszom és rájövök, hogy igen van, és nem szabad pesszimistának lenni.

Az más kérdés, hogy ahogy viccesen sokan emlegetik, hogy mit csinálnának, ha nyakukba szakadna a milliárdos lottónyeremény, akkor én azt szoktam mondani, hogy nagyon szívesen élnék távol mindentől és mindenkitől a természetben, természetközelben és saját hatáskörömbe helyezném, hogy mikor akarok éppen részese lenni a társadalomnak és mikor nem.

2012. márc. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!