Miért van ez hogy távolodnak tőlem?!
Figyelt kérdés
... Miért van az mikor kilépek az utcára , és azt érzem mintha összenyomna a tömeg, és nagyon rosszul érzem magam, ha sokan vagyunk egy helyen, igaz... soha nem voltam valami társas lény, oviba se, suliba se... Most 8.osztályos vagyok,faluban élek... mindig is kivül állónak érzetem magam...2 éve megszerettem a metalt, meg néha rockot is hallgatok, így még jobban eltávolodtak tőlem az osztálytársaim ... Nagyon egyedül érzem magam.Normális válaszokat szeretnék! 15\L.2012. febr. 25. 00:52
11/15 anonim válasza:
Velem is ez van , emiatt kicsit depis is lettem most meg emo, de nem zavar. már megszoktam.... :/
12/15 anonim válasza:
dettó... én is kezdek depizni,bár nekem az is hozzá járul,hogy azért kezdtem el metált hallgatni,mert lecseréődött az egész baráti köröm,és ugyan most is vannak "barátszerűségeim",mégis nagyon egyedül érzem magam... :/
13/15 anonim válasza:
nálam is ez a helyzet...csak én ez miatt már szinte deppibe is estem.:|| kül meg én azért lettem emo, mert az osztálytársaim rajtam poénkodtak...ugye mint azt az új lánnyal illik. De már 2 éve...ezek miatt rászoktam a rockra, mára Bvb fan lettem, és tetszik. Mostanra megtanultam, hogy ha vkinek nem vagyok szipi, akkor húzzon a p....ba. ;D Meg ha lenne merszük, akkor a képembe mondanák, amit gondolnak és nem a hátam mögött beszélnének ki, és gyártanák a pletykákat. Aki nem fogad el úgy ahogy vagy, azt le kell sz*rni..:D Többet érsz annál, és minden ember többet ér annál, mint hogy pletykák keringjenek róluk, és h kiközösítsék őket. találj magadhoz hasonló embereket, akár fb-n is, és így majd tudsz valakivel beszélgetni.:))
14/15 anonim válasza:
Jajj, velem is ez van. :( 14 leszek júliusban, és egy normális ember sincs körülöttem. Nincsenek barátaim, mert "nem követem a trendet". Én sosem értettem őket. Mindig is inkább csendes voltam. Az extrém sportokat imádom. Van egy macskám, meg egy nyulam, jelenleg ők értenek meg a legjobban. Fenn vagyok fb-n. Megtaláltok Tímea Borosként. Egy olyan kép van rólam, amin az új biciklimmel állok lila pólóban. Engem az osztálytársaim mindig kiröhögtek, mert nem járok olyan cuccokba, mint ők. Nem szeretem a túl feszülős, nagyon kivágott pólókat. Ez van.... Ha valaki szeretne beszélgetni, írjon. Jó lenne valaki, aki normális. Köszi!
15/15 anonim válasza:
rám az emberek furán néznek aztán megtudják hogy szeretem a konr-t meg a slipknot-ot elfintorodnak....jó hogy ezzel nem én vagyok egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!