Szerintetek egy fiúnak ülve vagy álva kell használnia az otthoni WC-t?
08:36
Nemzavar ha más állva pisál az én budimban, ha nem pisálja le az ülőkémet vagy a körülötte levő csempét. Komfortosabb ülve (szerimtem)
WC-n amúgy remekül lehet használtautós ujságokat olvasni :)
De egy hugyozás alatt, nemlehet újságot olvasni, ebbe a rövid időintervallumba nem fér bele egy cikk sem :D Vagy azért még ott kuruttyolsz egy darabig ha már végeztél? :D
8:51 voltam
szerintem mindenki pisiljen úgy, ahogy akar.
de ebbe nincs joga senkinek sem beleszólni, szerintem. nehogy már ennyi személyes szabadság se járjon valakinek!
30N
"Csak a búúúzák hugyoznak ülve :D Valakit meglátnék, hogy ülve hugyozik biztos kiröhögném :D Az a csaj se lehet komplett, aki az előbb írta, hogy az apja és öccse is ülve pisál, de még a barátjának is úgy kell. Na mindegy Én belecélozok a wc-be, nem hugyozom össze körbe, kivéve ha részeg vagyok."
A kulturáltabb férfiak tudják, hogy nem csak a mellévizelés fordul elő, hanem a vizelet visszafröccsen a fajanszról, és elég szép permettel borítja be a wc környékét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!