Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek egy fiúnak ülve...

Szerintetek egy fiúnak ülve vagy álva kell használnia az otthoni WC-t?

Figyelt kérdés
Én még a kis dolognál is leülök, nem szeretek állva, mi a véleményetek? 19/F

2012. febr. 22. 07:51
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de én azért csinálom ülve még kis dolognál is, nem azért mert szétfröcsköl vagy nem tudok belecélozni, hanem mert szerintem sokkal kényelmesebb, és közbe tudok újságot olvasni. Érdekelt a ti válaszotok is, de nem értek azzal egyet hogy búza aki ülve csinálja, az alapján ne lehessen már valakit megállapítani..
2012. febr. 22. 17:55
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
Hát egy pössentés alatt nem tudom milyen újságot lehet kiolvasni?A másik dolog meg amire kiváncsi lennék mi van akkor ha férfi vendég megy egy ülve pisálós családhoz. Megkérik, hogy csüccsenjen rá mert nálunk ez a trendi? Ezt írjátok már meg légyszi. Amúgy a 08:36 os vagyok.
2012. febr. 22. 19:47
 23/33 anonim ***** válasza:
Nálam ki van téve budiba h csak ülve!!!!! :D
2012. febr. 22. 20:15
 24/33 anonim ***** válasza:
20 év alatt még egyszer sem jutott eszembe, hogy ezt lehet ülve is. :D
2012. febr. 22. 20:19
 25/33 A kérdező kommentje:

08:36

Nemzavar ha más állva pisál az én budimban, ha nem pisálja le az ülőkémet vagy a körülötte levő csempét. Komfortosabb ülve (szerimtem)

WC-n amúgy remekül lehet használtautós ujságokat olvasni :)

2012. febr. 22. 22:18
 26/33 anonim ***** válasza:

De egy hugyozás alatt, nemlehet újságot olvasni, ebbe a rövid időintervallumba nem fér bele egy cikk sem :D Vagy azért még ott kuruttyolsz egy darabig ha már végeztél? :D

8:51 voltam

2012. febr. 23. 10:27
 27/33 anonim ***** válasza:

szerintem mindenki pisiljen úgy, ahogy akar.

de ebbe nincs joga senkinek sem beleszólni, szerintem. nehogy már ennyi személyes szabadság se járjon valakinek!

30N

2012. febr. 23. 10:40
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez is mutatjy hogy micsoda zavar van,ez a nevelés vagy hiányának eredménye.Nö ülve,fiu állva.Nö lent ,férfi fent.Minden kor,ami a dekadenciát emeli fel,elvérzik.Lásd romaiak,és most ezt a rohadt demokráciát.
2012. febr. 23. 14:53
 29/33 anonim ***** válasza:

"Csak a búúúzák hugyoznak ülve :D Valakit meglátnék, hogy ülve hugyozik biztos kiröhögném :D Az a csaj se lehet komplett, aki az előbb írta, hogy az apja és öccse is ülve pisál, de még a barátjának is úgy kell. Na mindegy Én belecélozok a wc-be, nem hugyozom össze körbe, kivéve ha részeg vagyok."

A kulturáltabb férfiak tudják, hogy nem csak a mellévizelés fordul elő, hanem a vizelet visszafröccsen a fajanszról, és elég szép permettel borítja be a wc környékét!

2012. febr. 23. 17:09
 30/33 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam állva, bevertem a fejem, de kényelmes hogy tudom hogy senki se néz :)
2012. febr. 23. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!