Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudnék tenni, hogy gyorsab...

Mit tudnék tenni, hogy gyorsabban végezzem a feladataimat? Nagyon lassúnak érzem magam és sokszor mondták is már nekem.

Figyelt kérdés

Nagyon lassan végzek minden munkát, feladatot. Még itthon is az egyszerű házimunkát. Nincsen semmilyen betegségem, csak lassan forog az agyam :D és hiába igyekszem, nem tudok gyors lenni, mert félek ha kapkodok, akkor mindent elrontok.. mellékesen, amikor azt érzem, hogy sietek, akkor is megkapom sokszor, hogy lassú vagyok.

Volt többször, hogy egy-egy próbanap után emiatt nem vettek fel, pedig amúgy jól elvégeztem mindent.

Mit tehetnék ez ellen? Hogy tudnék felpörögni?

23/L

2012. febr. 20. 09:42
 1/3 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy apró váratlan helyzetekben is bepánikolok. Inkább a monoton munkát végzem egész nap, csak azért, hogy ne érjen semmilyen meglepetés. Pl. teljesen új feladatot kapok. De ha gyerek közelében vagyok, akkor is ez a helyzet: pl. elesik, bepánikolok :S
2012. febr. 20. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Természetes úton sehogy. A drogot meg nem ajánlom.

Olyan helyre kellene menned dolgozni, ahol nem a gyorsaság, hanem a precizitás és az odafigyelés a fontos.

Pl. valamilyen laboráns.

2012. febr. 20. 11:46
 3/3 anonim válasza:

kicsit mesélnél még magadról mert én is ilyen vagyok...

Anno a tanulás hogy ment neked?

Milyen a társasági életed?

2012. nov. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!