Mondanátok vmi őrültséget, amit megcsinálhatok? Lányok, nektek mi volt a legnagyobb hülyeség 17-18 évesen, amit elkövettetek?
Egyszer bekeredzkedtunk a metrovezetohoz es elmentunk vele a vegallomasig. Kozben magyarazta hogy mukodik a metro, es megkertuk, hogy kapcsolja le a vilagitast es csak a piros kijelzo mutatta, hogy megyunk vagy 40km/h-val de korom sotet volt semmit nem lattal csak az alagut vegen a fenyt, a kovetkezo megallot:)
Egyszer a Duna parton ultunk mikor a partkozelhez jottek a motorcsonakos rendorok. Felkeredzkedtunk a fedelzetre es megengedtek hogy vezessem a csonakot. Az Erzsebet hid kozeleben szalltunk fel, korbevezettem a Margit sziget korul, majd vissza a hidhoz. Nagyon kiraly volt, eletem elso motorcsonakvezetos elmenye :)
Egyszer Fonyodnal mentunk at a komppal, az egyik tehetos vallalkozo uriember par ezrest nyomott a kapitany zsebebe, hogy versenyezzen a masik hajoval. A kapitany megtette. Az utasok visitoztak:) Amikor kikotottunk a tulparton, a fonokseg mar karbatett kezzel varta a kapitanyt....
anyáméknak hazudtam, hogy egy barátnőmmel megyek fel pestre és egy pesti barátnőmnél alszunk. a barátnőm nélkül mentem fel pestre, és nem a pesti barátnőmnél, hanem a barátomnál aludtam.
és ugyanezt megcsináltam, akkor azt mondtam, hogy egerszegre megyek a barátnőmhöz aludni és másnap onnan indulok fel budapestre a maratonra. mindkét nap a barátomnál voltam.
ügyik vagytok! :)
jöhetnek még válaszok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!