Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez is "csicskaságnak" számít?...

Ez is "csicskaságnak" számít? /több lent/

Figyelt kérdés

Ma egy haverom mondta, hogy ,,ne legyél már ilyen csicska, legalább csinálj úgy mintha ideges lennék v érdekelne"..

ezen elgondolkodtam.. olyan ember vagyok, hogy ha produkálják is inkább hagyom hagy legyen boldog az illető, hogy nagyon ideges legyek nagyon nagy dolognak kell történnie.. mindennel úgy vagyok hogy "jó legyen boldog", "ez van, ezt kell szeretni" stb.. ha lelkileg ha testileg bántanak meg valamivel elgondolkodom rajta, esetleg valakivel megbeszélem "4 szem közt" /msn -en ált./, és lassacskán elfelejtem..

nagyon megbocsátó tipus vagyok, olyanokért is megbocsátok, amiért más legszivesebben elküldené az illetőt oda, ahonnan megszületett...

röviden: ha cseszegetnek sem válaszolok vissza, max hagyjál már stb..

2009. jún. 2. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szal ha behúznak vagy anyáznak csak annyi h ne már? Mekkora csicska vagy már:D Állj ki magadért mert akit lehet basztatni az basztatva lesz élete végéig! Aki meg felveszi a kesztyűt az máris 50% eséllyel indul a gyözelemért!
2010. nov. 4. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!