GYIK függő lettem, help me?
Figyelt kérdés
Mindig vissza-vissza nézem ezt az oldalt, hogy szokhatnék le róla? :S Borzasztó :S Könnyű azt mondani, hogy ne kattintsak ide, de nem bírom ki sokáig :S2012. febr. 8. 15:08
3/10 anonim válasza:
Találjatok olyan elfoglaltságot, ami nem internethez kötött,legyen hobbitok, én akkor jövök fel, amikor filmet töltök,és várni kell+van hobbim:xboxozni.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez jó :D Akkor reménykedjünk hogy valami bölcs ember utat mutat nekünk :D
2012. febr. 8. 15:16
5/10 anonim válasza:
Melóhelyen ha van kis időm (korlátozva vannak a lehetőségeim itt sajna :D ) akkor mindig itt olvasgatok, írogatok. Otthon eszembe se jut, ott van sokkal jobb dolgom is. :)
28/n
6/10 anonim válasza:
A legjobb vicclap. Persze, hogy olvasom :)
7/10 anonim válasza:
Üdvözlet a társaságban. :D
Ha már itt vagy, segíts másoknak.
8/10 anonim válasza:
Én is függő vagyok! Főleg a családi kapcsolatokat nézem
9/10 anonim válasza:
én is függő vagyok, már több órája csak ezen az oldalon vagyok, képtelenség elhagyni, mert mindig születik egy vicces kérdés, amit kár kihagyni
10/10 anonim válasza:
én is, miért baj az? :D a GYK a legjobb ismerkedős honlap! vagy tíz embert már biztos megismertem itt ha nem többet. nem mondom hogy minddel beszélgetek is, de egyszer legalább, és az már close enough.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!