Most megátalkodott bűnöző vagyok?
Figyelt kérdés
A történet igazából annyi, hogy a barátom festő és egy alkalommal felmentem hozzá suli után, amikor még dolgozott. A tulajék épp nyaraltak. Részemről itt vége is lenne DE 3 hónap után (!), decemberben a tulajdonosnő felhívta a barátomat, hogy az ékszerei eltűntek. Tudták, hogy fenn voltam és persze egyből én lettem a gyanús, de természetessen nem én voltam. A barátomat most 4 hónap elteltével idézték be a rendőrségre, mert a hölgy most jelentette az ügyet. Szerintetek mi lehet ebből? Nem szeretnék hosszassan a rendőrségre járni, mivel semmi közöm se ehez az ügyhöz se az egész családhoz! Szóval mivel jár ez az egész??? Bizonyítékot semmiképp sem tudnak találni, így nem lesz hosszú tortúra, ugye?? (Komoly ez az ügy, ugyhogy légyszives értelmes válaszokat!!)2012. febr. 7. 16:14
1/2 anonim válasza:
Hát, hogy hányszor kell elmennei a rendőrségre, abba sajnos nincs beleszólásod, ha többször hívnak tanúvallomást tenni, többször akarnak kikérdezni, akkor bizony el kell menni. Mondd el amit tudsz és kész. Ha nem követtél el semmit, akkor nincs mitől tartanod.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem de előrehozott érettségit teszek tavasszal nem lenne jó ilyenek miatt hiányozni a suliból meg emiatt nem ráérni tanulni....:/ A néninek előbb a saját háza táján kellett volna körülnézni....találnak ott s bőven gynús személyt...
2012. febr. 7. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!