Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Meg akarok változni, mert amikor belenézek a tükörbe, csak egy ronda lányt látok, és fiúk is mondták már, hogy csúnya vagyok.
Először is szemüveges vagy (nyártól már kontaklencsés, szóval az megoldva), a hajammal semmi baj de az arcom az ronda. Kicsi sötétkék szemek (szerettem eddig, hogy kék, de annyian leírták, hogy inkább a barna szemet szeretik), nagy orr szeplők stb.
Nos, hát az alakom se tetszik, ilyen alakot szeretnék:
Keveset eszem, és itthon csinálok felüléseket (100-at) és lábedzés is van (kondizni meg futni nem merek járni, pluszba még hideg is van.). Mondták, hogy jó az alakom de úgy érzem, csak elfogultak.
Ráadásként még sok anyajegy is van a kezemen...
Mit tegyek? :(
ha fogyni szeretnél, szerintem keress a youtube-on zumbás videókat, azokat csináld, tornázz, és ne keveset egyél, hanem egészségeset. Azzal, hogy nem eszel, csak a szervezeted teszed tönkre, nem fogsz fogyni tőle, ha igen, akkor is vissza fogsz hízni. Nézz utána google-ba a helyes táplálkozásnak, ott vannak jó receptek is, amik egészségesek, és zsírégető hatásuk is van.
Aztán, olyan ruhákat hordj, amiben jól érzed magad. :) Keresd meg a saját stílusod, és alakítsd át a ruhatárad olyanra. Nem kell dögdrága ruhákat venned, vannak butikok meg turkálók is nagyobb városokban, ott tudsz venni jó ruhákat is.
És sminkeld magad. Ha a suliban nem engedik, az se baj, nem azt mondtuk h rikító színekkel kend ki magad. Alapozó (bőrszínhez igazodó, az nem szép ha a fejed barna a nyakad meg hófehér) meg egy kis szempillaspirál és már kész is. Hidd el, ki tudod hozni magadból a maximumot. Egyébként a szeplőket is el lehet tüntetni, valahol olvastam egy krémről, írd be a google-ba, biztos megtalálod te is. Meg menj el kozmetikushoz, h hozza rendbe az arcod, ha esetleg van pattanásod meg mitesszered :)
Sok sikert!
TUdod mit? Nem tudom, hány éves vagy, de én segítek neked! Küldj nekem privátba sok-sok képet magadról, jól és rossz sikerültet is, pózolósat, nem pózolósat, egész alakosat, bikiniset, stb! Sokmindent rosszul csinálsz a fogyással kapcsolatban, és segítenék kiaknázni a melléfogásokat a szépségápolásban.
14lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!