Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem, mintha valaki egy...

Úgy érzem, mintha valaki egy folytában figyelne/követne engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában (kb fél éve) úgy érzem, mintha valaki figyelne, követne engem. sokszor pl az utcán amikor megyek haza (pedig általában senki sincs mögöttem, és nem is merek hátra nézni, nehogy tényleg legyen valaki mögöttem, és nehogy egy idiótának gondoljon. am meg ha hátra is nézek néha, akkor a nagy semmit látom mögöttem-senki sem követ-). és itthon is így vagyok vele. pl amikor gépezek akkor a szobámban úgy érzem, mintha valaki figyelne. nem feltétlenül hátulról, hanem elölről. vagy amikor megyek fel a lépcsőn a szobámba, mintha a lépcső tetején várna rám valaki, hogy fölérjek. már nagyon félek és ideges vagyok sokszor emiatt, már a sírás kerülget néha. mit tegyek? mért lehet?
2012. febr. 1. 22:58
 1/4 Rácz Alexa válasza:

Én akkor voltam így mikor horror filmet néztem és képzelődtem.

Beszéld ki magadból valakinek. Ha nem lesz jobb, menj el pszichológushoz ...

2012. febr. 1. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Üldözési mániád van. Erre mondta egy okos ember: Attól, hogy valakinek üldözési mániája van, még nem biztos, hogy nem követi senki. :P
2012. febr. 2. 09:43
 3/4 Sztem meg krumpli válasza:
szerintem meg rossz a lelkiismereted mondd el vkinek a legtitkosabb titkaidat, problémáidat és jobb lesz vagy ha nem akkor menj egy gumiszobába
2012. febr. 2. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy üldözési mánia, mert nem folyamatosan érzem... talán egy héten 3x amikor megyek haza és 4-5 napon amikor itthon vagyok. nem állandóan. a másik gond, hogy nincs senki akinek elmondhatnám. :/
2012. febr. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!