Mit tegyek ha göndör hajam van?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, tehát még tinédzser és göndör hajam van...én kezdem megszeretni mert eddig még gyűlöltem csak sajnos az iskolatársaim nem így vannak vele. Nekik ki van vasalva a hajuk és alapból is sima és mindig csak mondják nekem hogy így rossz a hajam úgy rossz a hajam pulikutya vagyok zámbó jimmy vagyok... családom azt mondja hogy nagy koromban majd úgyis büszke leszek rá...de mit válaszoljak az iskolatásaim bántó kijelentéseire??2012. jan. 31. 18:13
1/11 anonim 

válasza:

A sima kurväanyázás megteszi. Nekem is volt göndör hajam, én is voltam "Zámbó Jimmy".
De mikor már a vállamig növesztettem a hajam, akkor nem pofáztak, hanem irigykedtek.
2/11 tetris 

válasza:

És hol van az törvénybe iktatva, hogy mindenkinek vasalt, lenyalt hajúnak kell lennie?
3/11 A kérdező kommentje:
1.kommentelő:köszi!:'D bár annyit még hozzáteszek hogy nekem már alapból kábé a derekamig ér a hajam...
2012. jan. 31. 19:27
4/11 A kérdező kommentje:
2.kommentelő:hát igen, ott a pont ! ;)
2012. jan. 31. 19:27
5/11 anonim 

válasza:

A vasalt haj annyira tucat szerintem. Sokáig vasaltam a hajam, hiszen olyan akartam lenni mint a "többiek". Aztán rájöttem, hogy alapban sokkal szebb hajam van mint nekik, szóval erről leálltam és igen, büszke vagyok a hajamra.
Ne akarj rájuk hasonlítani, csak a hajad bánja...és úgysem fogod tudni úgy kivasalni, hogy ne göndörödjön vissza.
6/11 anonim válasza:
Majd ha szanaszét szárad a hajuk a sok vasalástól akkor megnézem hogy fog állni a szájuk! Egyébként nekem is göndör hajam van, és szerencsére nekem olyan szempontból normális osztályom volt, hogy nem csúfoltak miatta, sőt inkább irigykedtek. Bár én annyira nem szeretem a hajam, de ez van, ha egyenes lenne akkor meg tuti göndör kellene :D
7/11 anonim 

válasza:

Jaj mert azt hiszik szép egyenes festet szőke hajuk rozsaszin csíkokal olyan menők( helyesírásért bocsi)nekem is göndör (és büszke vagyok rá :P)
8/11 A kérdező kommentje:
:'D hát igazatok van csak rohadtul idegesítő ;)
már direkt hordom kiengdve aztán mikor mondják hogy h nézek ki akkor azt mondom jól, és leszarom mert szeretem a hajam..:)
2012. febr. 2. 18:28
9/11 anonim 

válasza:

Nekem is göndör hajam van , régen engem is basztattak vele , hogy borzos vagyok stb. De most már irigyek. Amúgy csak egy tanács a göndör haj úgy a legszebb ha egy kicsit váll alá ér, lehet vágatnod kéne belőle.
10/11 anonim válasza:
Nekem is gondor,de nekem tenyleg csunya,azert vasalom. Nagyon szeretnem ha nekem is szep gondor lenne,de sajnos nekem olyan kocosgondor. Szerintem ne erdekeljen,tenyleg buszke lehetsz ra (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!