Mit jelent ez a testbeszéd: Hátradőlve ül?
Ez így kevés amit írsz.
De az biztos hogy NEM érdeklődő: figyeld a pub-okban, éttermekben, hogy ha randi van (fiú-lány egymással szemben) akkor a lányok általában előredőlnek. Érdeklődnek a srác iránt. Ez fiúk esetében is így megy.
Ha nem teszi keresztbe a lábát, de össze van húzva (tehát nincs terpesz) az lánynál semleges. Fiúnál már enyhén védekező/érdektelen, de lánynál a lábkeresztezésre nem lehet sokat adni, mert aki szoknyát szokott hordani, az keresztezi a lábát akkor is ha lelkes és nyitott.. Meg nekik nincsenek golyóik ami miatt kényelmetlen lenne a lábait keresztezni :)
Ha egyértelmű (45 foknál nagyobb) terpesze volt, akkor az az érdeklődés jele, nyitotságé mint az említett előredőlés.
Szóval az én véleményem hogy a lány semmiképp sem volt elragadtatva, de mivel semmi extrémet nem írtál, azt gyanítom, hogy egy semleges helyzet volt számára.
Amit ilyenkor még fontos figyelembe venni az az arca. Egy randi esetében én a lány szemében lévő csillogás és a mosoly gyakorisága alapján mérem kilóra hogy mennyire vonzódik a lány. (De itt a mosoly nem a nevetés: Poéngyáros Péter lehet szarrá röhögteti a lányt, de ha a lány nem veszi észre a férfit a poénok és a sztorik mögött, akkor lőttek az egésznek. Én itt diszkrét, könnyed, "örülök hogy itt lehet veled" mosolyra gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!