Miért ilyen önbizalom romboló minden? Hogy tudnám elfogadni magam?
a barátaimtól (főleg lányoktól) azt hallom, hogy mien jól néz ki, egy vékony fiu, egy kockás has.. milyen gusztustalan ha valaki nagyon szőrös...
nem merek átmenni medencézni a barátaimhoz, elmenni velük strandra.. mert én pocakos vagyok, szőrös a hasam + a melkasom is és még kicsit sem vagyok kigyúrt...
úristen de nagyon nagyon butaság :)
ostobák akik a kockás has meg kigyurt blablára buknak
de komoylan
egy pasi legyen már szőrős könyörgöm :D:D de ezt kb ezredjére irom le itt
másodszor meg szerintem kifejezetten aranyos ha van hasa a pasinak és nem egy girnyó kis valaki
ezt hidd el
a lányok többsége szerintem nem a csontkollekciókra buknak
18/l :)))
igen, olvastam énis több helyen../a szőrös és pocakost részt/ és tapasztaltam is, hogy nem szeretik a lányok a csontikat..
csak az a baj, hogy a pocim nem is lenne nagy baj.. de 15 leszek nyáron... a hasam alsó részén már sötét szőr szálak vannak, kb végig, a melkasomon is kezd sötétedni a szőr..
-----------
14-16 éves lányok mostanság nem bírják a szőrös pasikat, inkább a kicsit izmosabb, vékony /nem deszka/ fiukat..
ezért is vagyok zárkózott, félek levenni a pólóm :(
Várjunk egy percet, azt mondod hogy azért nem mered levenni a cuccost mert van olyan lány az uszodában aki nem téged fog bámulni? Nem vagy picit beképzelt?
Amugy meg ne legyen befolyásolható az öltözködésed, én ma rikitós zöld szinű honolulus nadrágba, cowboy-os sapkába és napszemüövegbe mentem suliba, mindenki engem bámult, hogy milyen idióta vagyok, de magasról teszek rájuk, nekem igy jó :)
utolsó a helyes hozzáálló :D
ne foglalkozzmár velük
énis feltudok úgy öltözni hogy mindenki gally hülyének néz :D
(első voltam)
figyelj!
mindenkinek nem tetszhet az ember. Te az az alkat vagy , akit nem bámulnak meg annyian, na és?! De az akinek bejössz az komolyan is gondolja ( még akkor is ha nem tudsz róla.)
( én is csak néha háttérinfókból hallom meg h vkinek mennyire tetszettem általában akkor amikor már nem látom többet pedig ő is tetszett nekem.)
legyél bátor és legyen önbizalmad!!!!
kösz mindenkinek.. énis így állok mindenhez, mindnekinek ezt mondom, csak maggam nem vagyok kibékülve :)
amm. nem az bánt, h nem mindenki engem néz, hanem hogy olyan szőrös leszek mint egy gorilla, és már látszik is.. pedig még be sem töltötem a 15öt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!