Füves cigi segíthet az elfojtott képességeket felszínre hozni, lelki gátakat lebontani?
Köszi. És mindegyik tiltott? Hajnalka mag, szerecsendió is hatásosak?
Egyébként sokat agyalok rajta, hogy mi lehet az ok, de nem jutottam még dűlőre, ezért gondoltam, hogy valamivel be lehetne gyorsítani a "gyógyulást". De csak ami nem megy az egészségem rovására, és nem fogok rászokni.
Tiltott, mert a hatóanyag van betiltva, nem a kender. :)
A hajnalka egy teljesen más kategória, az LSDhez hasonló hatásokat produkál, de ez is használható személyiség fejlesztő célokra. Persze ehhez nagyon fontos az anyag ismerete és tisztelete.
Viszont a szerecsendió hatása az alkoholhoz hasonló, mérgezéses állapotot jelent, semmi köze a kulturált "drog" fogyasztáshoz, csak szétcsap és rosszul leszel.
Egyébként még azt megosztanám veled,hogy nekem több ismerősöm is van,aki sűrűn füves cigizik és ha ez kihozná a tehetségát,hát nekik elég vicces tehetségeik vannak,mert jókat lehet rajtuk röhögni az tuti :D
Szóval nem hiszem,hogy használ,leginkább arra jó,hogy pár órára elfeljtsd tőle a bánatod,de rá fogsz szokni és csak tönkreteszed vele magad.És csak menekülsz a dolgok elől,azt tanácoslom vigyázz a drogokkal(és mindennel aminek hasonló a hatása),mert nagyon sok ember életét tették már tönkre a közvetlen közelemben...és volt,amikor már sajnos az elvonó sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!