Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdekelne titeket egy ilyen...

Érdekelne titeket egy ilyen honlap?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam rajta, hogy az emberek 99%-a boldogtalan. Évek óta olvasok a témában és nézelődöm, elemzek, gondolkodom végül arra jutottam, hogy a tudás hiánya okozza ezt a boldogtalanságot. Leragadunk a külsőségek szintjén és nem a gondolkodási és érzelmi mechanizmusokkal foglalkozunk, amik valójában irányítanak minket. Néha jön egy-egy felismerés, de nem áll össze a nagy egész és ezernyi átverésnek vagyunk elszenvedői. Csinálni akarok egy honlapot ahol végre nem csak morzsákat találunk a sikeres,boldog élethez és főleg nem a külsőségeket, hanem a rideg, belső gondolati valóságot ami néha erősen pofonvág.

Szóval...érdekelne titeket egy honlap, ami az élet minden területére fókuszál egyszerre(test,lélek,kapcsolatok,munka stb.) és nem varázspirulákat meg könnyű lehetőségeket kínálgat?

2012. jan. 14. 15:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne :) Imádnám!
2012. jan. 14. 16:29
 2/15 anonim válasza:
engem is érdekelne:)
2012. jan. 14. 18:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez biztató. Már elméleti síkon készen vannak a tervek, igyekszem megvalósítani a terveket, amiben szerepel majd híresebb emberek megszólaltatása is.
2012. jan. 14. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Érdekelne :) Még jó :P

Ha meglesz, légyszíves tudasd velem/velünk a holap címét privátban. Köszi. Sok sikert.

2012. jan. 14. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

érdekelni érdekelne, de..

viccelsz?? :) szerinted tényleg a tudás okoz boldogságot? tapasztalatból mondom, hogy ez NEM igaz. a tudatlanok a legboldogabbak, és ezt nem csak én mondom. egy példa.. nos, a intelligensebb emberek (közül páran) néha elgondolkodnak azon, hogy pl. mi az élet értelme? (legáltalánosabb kérdés), vagy hogy mi van utána, miért élünk ha egyszer meghalunk, hogy 'működik' az idő, ilyesmi. most vegyük az átlagos, pl. serdülő lányt, aki csak annyit tud hogy szépnek kell lennie és szeretni fogják. csórókám annyit fog csinálni, hogy ken magára 1 kiló sminket, 'ribis' ruhákba fog járni, haját vasalja, tükör előtt pózol, stb. őt nem fogja érdekelni hogy valójában hogy néz ki, szépnek fogja látni magát és nem fog belegondolni az 'élet nagy dolgaiba'. és sose lesz emiatt depressziós, mert nem talál válaszokat olyan kérdésekre amikre talán nincs is válasz. és szeretni fogják, mert ugyanolyan lesz mint a többiek, lesznek barátai, lesz kapcsolata, és úgy éli le az életét hogy 'semmit' nem tud, és boldognak fogja magát érezni.

vagy te talán nem így értetted? mire gondoltál a 'rideg, belső gondolati valóság'-gal?

egyébként ha kész lesz, megadhatnád a címét, mert ahogy írtam, érdekelne.

2012. jan. 14. 20:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Aya-chan

Köszi, hogy megspóroltál nekem egy csomó gépelést. Én is ezt: "a tudás hiánya okozza ezt a boldogtalanságot" a kijelentést megkérdőjelezve kezdtem volna a válaszomat, de szerintem én nem fogalmaztam volna ilyen finoman.

Mellesleg örülök, hogy valaki az enyémhez hasonló nézeteket vall.

Kérdező: Te 20 alatti lány vagy, ugye?

Nem túl régen még én is hasonlóan gondolkodtam, és még azt hittem, hogy nem lesz rosszabb :D

2012. jan. 14. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=PveYmNzmn78&feature=player_em.. nemrég láttam, igaz már elötte is elkezdtem tűnődni, mi is a legfontosabb a világon, és rájöttem,: Az örömszerzés...
2012. jan. 14. 21:19
 8/15 A kérdező kommentje:

Én egy 20 feletti lány vagyok, izmokkal, férfifejjel és férfi külsővel :D

Egyébként a tudást úgy értem, hogy megértik a társadalom működését, hogy miért viselkednek emberek úgy ahogy(csordaszellem, gyerekkori programozások, megszokások) és hogyan tudjuk ezt magunkban megváltoztatni és a leglényegesebb: A saját javunkra fordítani mindezt. Legyen több barátunk, kapcsolatunk, mire jó ez stb.

vagy

hogy hozzuk ki a legtöbbet magunkból. hogy legyünk sikeresebbek az életben és hogy elfogadjuk a dolgokat és felhasználjuk a saját céljainkra.

Persze, értem hogy a kiscsaj egy kiló sminkkel elérhet mindent amit akar, de ugyanezek a kiscsajok voltak a mostani családanyák akik minden este úgy fekszenek le: "miért ehhez mentem feleségül" és nem tudja a választ. Vagy a sok olyan ember, akik tudják hogy tenni kellene, de nem teszik. Őket biztatni. Vagy hogyan figyeljenek oda az egészségükre az emberek. Erről is van ezer cikk a világban de mindegyik egy nagy kamu, ferdít, kihagy változókat és emiatt az olvasók hibásan ítélik meg a végeredményt. Egy olyan oldalt akarok, ahol minden együtt megvan. :)

Egyébként 21F vagyok.

2012. jan. 14. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:
A Videó linkelője vagyok, nagyon jó hozzászólást írtál előző! Már lassan 1 éve, hogy "felébredtem" spirituális lettem, és rájöttem, mi az amit adnom kell ennek a világnak, az embereknek. "szeretem" az embereket, és ha jó a kedved, a kisugárzásod, jól érzed magad, a körülmények is változnak, az emberek másképp viszonyulnak hozzád, legyen az idegen, vagy ismerős, mert a jókedved, kisugárzásod ádragad másra is, vagyis az örömszerzés szerintem a legfontosabb. Nekem például örömet okoz, ha kirándulni megyek, sétálni a naplementében. Vagy éjszaka, kint a tengerparton sétálni, hallani a tenger moralylását. Ezek mind jelentéktelennek tűnhetnek, de ilyenkor igazán eltudok gondolkodni merülni miért is vagyok itt, és mi a célom, és végre rájöttem. Már csak megkéne valósítanom:) Ha például elmegyek egy baráti társasággal valahová, az felemelő, mintha megállna az idő, jól érzem magam, és a rossz dolgok, a félelmeim kudarcaim, mind eltűnnek arra az időre. Nekem például örömet okoz ha valakinek segíthetek. Folyton segíteni akarok másoknak a környezetemben. Elég akár egy mosoly egy "idegen" embertől, és már is jobban érzem magam. Emberek vagyunk, közelebb állunk egymáshoz, mint eddig bárki gondolta volna. Nos, én valóban rájöttem, mi az, amit ennek a világnak adnom kell:)
2012. jan. 15. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
20/f előző
2012. jan. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!