Mire utal az ha valaki egy teremben a terem szélén helyezkedik el, vagy egy csoportképen a szélén áll?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 12:55
1/6 anonim 

válasza:

Ez azt jelenti hogy valaki vagy szélső jobb oldali vagy szélső bal oldali :)
Amúgy azt jelenti hogy az az ember nem tagja a csoportnak,ő vagy egy számkívetett vagy egy olyan aki nem is akar beilleszkedni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben egy visszahúzódó emberről van szó?
2012. jan. 14. 16:29
4/6 anonim 

válasza:

ritka az az eset amikor nem visszahúzodó emberről van szó.
egy biztos hogy az ember nem érzi magát a csoport tagjaként sehogysem.
De lehet ez azért is mert valahol van egy másik csoport ahol ő van a középpontban.
5/6 A kérdező kommentje:
Aki központi figura az idegen helyen is könnyen beilleszkedik.
Van valaki akiről nem tudom eldönteni hogy milyen típusú ember. Discoba áltlában a terem szélén táncol, szinte észre se lehet venni hogy ott van.
Ugyanakkor látom hogy a barátaival jól elhülyéskedik.
Azt is mondják hogy könnyen irányítható
2012. jan. 15. 15:24
6/6 anonim 

válasza:

Aki központi figura az idegen helyen is be tud illeszkedni ha akar.Nem mindig az a szitu hogy valaki azért van a terem szélén mert szánalmasnak találják.Lehet hogy az ember nem is akar beilleszkedni a csoportba.Így voltam Én is melóhelyen.Nekem rengeteg haverom és barátom van ,de voltam már olyan munkahelyen ahol Én felsőbbrendűségemhez híven kimaradtam a közösségből és nem is igazán izgatott a dolog mert dolgozni mentem oda és nem barátkozni.Szal az igazi egyéniségek inkább a terem szélén ülnek mint hogy egy birka csorda tagjai legyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!