Miért vagyok zavarban, amikor sok embernek beszélek?
Figyelt kérdés
és hogyan tudnék változtatni rajta?
alapjáraton nem vagyok vagyok beszédes emberke, ill nem szeretek beszélni, inkább megtartom magamnak a mondanivalóm.
ha ketten vagyok valami csajjal, és beszélek neki azzal nincs gond, de olyan mintha remegne a hangja?! pedig nem vagyok ijesztő. ha látom a távolból eléggé mást mutat magából.
de pl ha vagyok valahol tömegben és ott beszélnek, majd amikor én is megszólalok zavarba jövök :D de akik hátradőlve ültek, azok előre dőlnek, felkönyökölnek az asztalra, vagy ahova lehet és valahogy így néznek rám : [link]
2012. jan. 12. 14:43
2/8 Macs1209 válasza:
Javaslom nézd meg az Egy rém rendes család 8. évad 5. részét. Lehet ilyet produkálsz, és azért :)
3/8 A kérdező kommentje:
és az miért van hogy ha több embernek beszélek, tágra nyílt pupillákkal figyelnek? sőt amikor megszólalok még sóhajtanak is egyet :D szoktam ilyenre is figyelni valamiért...
2012. jan. 12. 14:48
5/8 Macs1209 válasza:
Az is lehet, hogy feltűnő jelenség vagy, és nem azt nézik, mit mondasz, hanem....
6/8 anonim válasza:
Velem is van így, csak engem nem néz senki se furán, pedig itt mindenki szőrösnek hisz xD
7/8 Macs1209 válasza:
Chubakka18: Maradj már a bundádban :)
8/8 A kérdező kommentje:
Macs1209:
megnéztem. na én ugyanez vagyok, de azért nem beszélek ilyen bäromságokat, meg tudok azért beszélni, csak vörös leszek :D
2012. jan. 12. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!