Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan múltbeli esemény...

Van olyan múltbeli esemény amin nem tudtad továbbtenni magad?

Figyelt kérdés
Opcionális: írd le azt :)
2012. jan. 11. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem sok, de hazudnék és hiteltelen lennék, ha azt mondanám, hogy én aztán mindent el tudok engedni.

Az egyik az, hogy a párom el akart hagyni, bár meggondolta magát, de máig kísért az a "lelki nyomoronc" feeling, holott több, mint fél éve volt.

A másik meg egy balekolós rászedés, amikor üzletileg kihasznált, becsapott valaki, mert jóhiszemű voltam vele.

2012. jan. 11. 07:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Válaszok érkezhetnek továbbra is

2012. jan. 11. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Több is:

1.meghalt édesapám és apósom,akiket nagyon szerettem

2.el akartam válni (ma már tudom,hogy a párom életem szerelme és mellette szeretnék megöregedni és unokázni)

3.lakásthitelt vettünk fel és most elég "silányan" élünk

4.nem mentem továbbtanulni

Szóval eléggé elcs...tem az életem, az első kivételével mind azt mutatja.

2012. jan. 11. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.