Mit tennél ha egy közeli hozzátartozód halálos beteg lenne, és téged kérne meg hogy segitsd át a másvilágra, mert már borzalmas kinokat él át, megtennéd?
Nem!
Azért nem, mert hiába segítenék neki, lehet, hogy ő úgy érzi, neki jobb lenne, viszont engem azontúl gyilkosnak titulálnának, valószínűleg nyomozás indulna az ügyben, bezárnának és nem lenne egy tiszta múltam, amivel könyebb állást találni, mint egy bűnözői múlttal!
Köszönöm a lepontozást, gondolom hülyeséget írtam...=/
/első válaszoló/
Én megtenném. Szégyen, hogy tiltott az eutanázia. Néha már tényleg az a jobb.
Nem az eutanáziát kellene tiltani, hanem az abortuszt, mert az az igazi gyilkosság.
Amúgy tudni kéne olvasni! ;)
Nem csak azért nem tenném meg...a rendőrségen mit mondsz? Hogy megkért, hogy öld meg, mert nagyok voltak a fájdalmai? Őket az nem érdekli, bizonyítani nem tudod, szóval "gyilkos" vagy...és börtönbe dugnak. Kösz nem!
Én is megtenném, ha nem lennének ilyen következményei, és senki nem vonna felelősségre!
Én is ezt mondtam, csak külön magyarázat kell hozzá, mert egyesen nem értik, hogy a börtönviselt ember nem kell senkinek...
/1.-4.-7. válaszóló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!