2 napja annyit csinálok, hogy mosolygok, jó dolgokra gondolok és sokkal jobban érzem magam, hogy lehet?
xdxd
csak mert elég vicces, hogy ennyire könnyű lenne vidámnak lenni:O
18f
írj nyugodtan:)
éljen a vidámság :D
én is kb. 2 napja vagyok így :D
Kaptam az élettől egy nagy lehetőséget és megpróbálok élni vele. Tudom hogy nagyon nehéz lesz,de mégis jó kedvem van. :D
Igaz,hogy azóta idegesebb is vagyok kicsit,de nem rossz értelemben. Olyan érzés mint amikor szerelmes vagyok :D pedig tudtommal nem vagyok az. xD
hülye vagyok,vagy hülye vagyok? :D
Nálam volt olyan időszak, amikor próbáltam, de akkor nem működött, mert visszaestem úgy, ahogy itt már írták, de én is változtam gondolkodás terén és így sokkal jobb minden. Nem veszi el a kedvem, ha nem sikerül valami vagy sz@r az idő. Annyi a titka mindennek, hogy nem kell a múlttal és a jövővel törődni, csak napról-napra kell élni, nekem ez segített a legtöbbet.
21/F
Pedig ennyire könnyű. :)
Boldogság az, mikor harmnóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel. :)
Amúgy én is alkalmazom, amit leírtál. :)
18/L
először magammal akarok harmóniába lenni ,a környezettel nem könnyű , főleg az ellentmondást nehéz jól kezelni ,mikor lekell szarni azt aki nem érdemli meg hogy szeressük ,és törődni azzal akit a barátunknak tartunk
de egyre érzem egyre jbob avgyok :D
Egyszer egy indiai guru azt mondta a tanítványának:
'Tessék, itt a titok: ha boldog akarsz lenni, légy boldog! '
Amúgy tényleg vonzás törvénye, Andrew bácsi megmondta :)
hallod adhatnál nekem is abból amit szedsz!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!