Járnátok ilyen lánnyal? Vagy ez már nagyon gáz? :/
kinézetre tökátlagos vagyok,de inkább nem is az,hanem a belsőm a lényeg.
a jó tulajdonságaim,hogy vicces vagyok,szeretek másokat röhögtetni,általában kedves vagyok,vidám,nem vagyok r!banc,ami szerintem elég nagy szó,ha úgy vesszük,a legtöbb velem egyidős lány micsoda
és ha kell nekem valami,mindenáron megszerzem,kitartó vagyok.
viszont a rossz tulajdonságaim: önző,akaratos,sértődékeny,nem bírom elviselni,ha nem én vagyok a középpontban,vagy ha nem figyelnek rám,amikor beszélek,haragtartó,néha elég erőszakos és agresszív is,de tényleg nem mindig,csak akkor ha felidegesítenek...viszont azzal nagyon hamar fel lehet idegesíteni,ha pl bamba emberek vesznek körül,ha valakinek a szájába kell rágni valamit,és még úgy sem érti,és mindig mindenkinek meg akarok felelni,ha valami nem úgy sikerül,ahogy elterveztem,már rögtön magam alatt leszek
ha ez nem elég,pluszba még a sors megáldott egy jó nagy adag önbizalomhiánnyal is...
szerintetek van olyan,aki képes így elviselni,ahogy vagyok? vagy mér reménytelen eset? és olyat nem kérek,hogy változzak meg,mert mindig is ilyen voltam,ilyen a személyiségem,ezen már nem tudok változtatni.
így már nem lehet barátom?
13l
hát,köszi :D
bár igen,az tény,hogy mellém egy nagyonnagyon nyugodt ember kellene :'D
akkor tökre hasonlítunk :D
jah,azt én is utálom,amikor a barátnőim sugdolóznak...amúgysem illik társaságban sugdolózni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!