Téged jelen pillanatban mi tenne boldoggá?
Jelen pillanatban az ha nem lenne ilyen meleg, és nem égne a szemem
Nameg ha a barátom hirtelen idevarázsolódna az ország másik feléből. Az hihetetlen boldoggá tudna tenni (:
Az tenne boldoggá, ha a szerelmemet karomban tarthatnám, szeretgethetném, becézhetném, csókolhatnám az ajkait, a homlokát az orrár az arcát, a füleit, majd a nyakát, végig a melleit, a pociját. Végigcsókolgatnám a combjait egész a punciáig. Ott megcsókolnám a szemérm ajkait akár mintha a száját csókolnám. Ki be dugnám a nyelvem a vaginájába majd felmennék a csiklóját szopiznám és nyalogatnám és szívnám és nyalnám a kis punciját, míg el nem élvezne a drága. Utánna megforgatnám picikémet és a kuájátol lefele végig csókolgatnám nyalogatnám a hátát le a fenekéig. Ő lehajolna és én ekkor megmarkolásznám a hátsóját és elkezdeném nyalogatni az ánuszát. Bedugnám a nyelvemet a segge lukjába és nagyokat nyelnék utána. Ekkor előkapnám a jó nagy és merev farkamat és úgy hátulról bedugnám a puncijába. Először lassan tömködném majd egyre gyorsabban dugnám a kis punciját. Ha ismét elélvezett akkor a farkamat miután kihúztam újra bedugnám de most az ánuszába. Itt is egy jót élvezne a kincsem majd én is elengedném magamat a hátára spriccelve.
Ja azt hiszem, hogy ez most boldoggá tenne. Igen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!