Meg szoktad ölelni azokat, akik "Free Hug"-os táblával mászkálnak?
Figyelt kérdés
Én igen, szerintem ez nagyon aranyos dolog. :)2009. máj. 20. 16:23
1/14 anonim válasza:
még nem találkoztam egyel sem sajnos. nem is tudtam, hogy magyarországon is van ilyen (ugye innen írsz?:D). na de majd ha látok egyet jól megölelem. ^^
2/14 anonim válasza:
Sajnos en sem talalkoztam veluk, de ha egyszer ossze talalkozok akkor biztos megolelem! :))
3/14 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet, de biztosan megölelném :) jót tenne a szeretet hiányomnak. Hol találkoztál velük?
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, magyarországi vagyok. :) Utcán nem nagyon látni őket, de én már mindenféle rendezvényen találkoztam velük... Most hétvégén AnimeConon voltam, ott voltak egy csomóan, de már Szigeten is láttam Free Hug-osokat, stb.
2009. máj. 20. 16:37
5/14 anonim válasza:
Én találkoztam már velük:D:D
És meg is öleltem egy pasit:D:D
Nagyon gááz volt akkor a szitu:D:D
a tagnak nagyon jó illata volt és mindenkit kb egy percig ölelgettek:D:D
Nos...én öt perc után se akartam elengedni:D:D
Már totál dilisnek néztek:D:D
6/14 anonim válasza:
mi szoktunk csinálni ilyeneket :) vannak Free hugs-os tábláink és a baráti társasággal néha járjuk az utcákat, hogy szeretetet adjunk :) de én még mással nem találkoztam, aki ingyen ölelgetett volna, de szívesen megölelném :)
7/14 anonim válasza:
Én régebben az Astoriánál az aluljáróban láttam őket, de nem öleltem meg, mert akkor még nem tudtam, mi ez az egész. :D
8/14 anonim válasza:
Én sem találkoztam még sose ilyen emberekkel, csak a tévében láttam. Gondolom leginkább Pesten lehet ilyen embereket látni. Pécsen ilyen nincs, mint ahogy sok minden más se.
Én tuti megölelném az ilyen embereket :)
9/14 anonim válasza:
Én sem találkoztam még ilyennel, de biztos megölelném. :)
Annyi volt egyszer, hogy Hegyalja fesztiválon egy talpig sáros fickó mondta,hogy "öleljen meg valaki" és én úgy ahogy voltam,fehér atlétában megöleltem :D Szerencsére kijött belőle a sár :D
10/14 anonim válasza:
Ha Szombathelyen nekiállnánk 2-en sétálni, akkor milyen sikeredetsége lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!