Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak nekem telnek ilyen...

Csak nekem telnek ilyen depressziósan a szünetek?

Figyelt kérdés
JÓ, lehet, hogy a depressziós erős, de az a helyzet, hogy ha sokáig nincs suli akkor meg tudok őrülni. Most is itthon vagyok egész nap és unatkozom. Az iskolában mindig van kivel beszélni, stb. Aztán a két legjobb barátom messze laknak falun és nem tudok velük találkozni. Ha az ősök itthon vannak akkor segítek nekik stb. de a két ünnep között dolgoznak. Veletek is van/volt ilyen?
2011. dec. 27. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Detton..Szüleim ilyenkor kb hajnali 3-kor jönnek haza..mert kereskedők..

Én hobbykkal próbálom magamat felvidítani..rajz stb..

meg olvasgatok érdekes dolgokat...érdekel is az ilyesmi...

És majd ráveszem magamat h este kimegyek biciklizni egy kicsit...

Szerintem te is csinálj hasznos tevékenységeket..nekem rosszul esik úgy visszagondolni a szüneteimre h it veolt több nap szünet és megint elpazaroltam, eluntam az egészet..

Így sokkal jobb lesz majd visszagondolnom: asznosan töltöttem el..kidolgoztam a vizsgatételeimet, tanultam és sportoltam és hsznos érdekes dolgokat olvastam és megnéztem pár jó DVD-t is:)

Szerintem te is keress vmi hasonló hasznos tevékenységet magadnak:)

2011. dec. 27. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
korod, nemed?
2011. dec. 27. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Én is mindig úgyérzem, hogy elpazarolom a szüneteimet szinte unatkozással. A biciklizés jó ötlet csak kéne egy új:D Amúgy én néha sétálni szoktam 1-1,5 órát még ilyen hidegben is hátha összetalálkozom valakivel, meg addig is friss levegő, mozgás..

Ja amúgy 17/f

2011. dec. 27. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen a séta is jó ötlet :D Mondjuk én olyan helyen lakok (nem lakótelep közelében) ahol kevesen járkálnak szóval nekem az "összefutás valakivel" neccesebb lenne, de szerintem hangulatos este sétálgatni, mozogni valamit és jó a friss levegő is:D

(Első kommentelő)

16/L

2011. dec. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!