Csak nekem telnek ilyen depressziósan a szünetek?
Detton..Szüleim ilyenkor kb hajnali 3-kor jönnek haza..mert kereskedők..
Én hobbykkal próbálom magamat felvidítani..rajz stb..
meg olvasgatok érdekes dolgokat...érdekel is az ilyesmi...
És majd ráveszem magamat h este kimegyek biciklizni egy kicsit...
Szerintem te is csinálj hasznos tevékenységeket..nekem rosszul esik úgy visszagondolni a szüneteimre h it veolt több nap szünet és megint elpazaroltam, eluntam az egészet..
Így sokkal jobb lesz majd visszagondolnom: asznosan töltöttem el..kidolgoztam a vizsgatételeimet, tanultam és sportoltam és hsznos érdekes dolgokat olvastam és megnéztem pár jó DVD-t is:)
Szerintem te is keress vmi hasonló hasznos tevékenységet magadnak:)
Köszi! Jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Én is mindig úgyérzem, hogy elpazarolom a szüneteimet szinte unatkozással. A biciklizés jó ötlet csak kéne egy új:D Amúgy én néha sétálni szoktam 1-1,5 órát még ilyen hidegben is hátha összetalálkozom valakivel, meg addig is friss levegő, mozgás..
Ja amúgy 17/f
Igen a séta is jó ötlet :D Mondjuk én olyan helyen lakok (nem lakótelep közelében) ahol kevesen járkálnak szóval nekem az "összefutás valakivel" neccesebb lenne, de szerintem hangulatos este sétálgatni, mozogni valamit és jó a friss levegő is:D
(Első kommentelő)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!