Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék? Nem merem...

Mit tehetnék? Nem merem vállalni magam a világ előtt.

Figyelt kérdés
Goth vagyok,és farsangon nagyon elszartam a helyzetet és totál be vagyok tojva :( Már nem merek goth ruhákba lépni,mert kiröhögnek,és én ezt nem szeretem.Vagy csórikáim imónak néznek...pff...A szüleimmel keveset beszélek,és nem beszéltem meg ezt a hovatartozás-dolgot,mert zárkózott vagyok.Nem tudom felvállalni a világ előtt,hogy ilyen vagyok,ne szóljál be.
2009. máj. 19. 18:37
 1/8 A kérdező kommentje:
És az önbizalom-hiányommal is kéne tenni valamit.Amm sulipszihológushoz már járok.És teszek rá,ha valaki ezt cikinek tartja
2009. máj. 19. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Kinövöd. Mármint a gothságot.
2009. máj. 19. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
mindenki ezt mondja :P Én nem ezt kérdeztem
2009. máj. 19. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Vállald fel magad és kész! Én is azt tettem,aztán "kinőttem", mint ahogy neked is sokan mondják,hogy majd ki fogod. (Nekem anno nyelvpiercingem is volt meg szörnyű fekete torzonborz hajam most már emberien nézek ki szerencsére és piercingem sincs de az egyediségimet még nem vesztettem el ;) ) Persze azóta is felvállalom magam de nem a külsőm extremitásában,mert már rájöttem,hogy az nem én vagyok. Szerintem éld ki magad ilyen téren ,öltözködj úgy ,ahogy szeretnél és nézz ki úgy,amilyennek érzed magad! Aztán egyszer csak rátalálsz a valós önmagadra is,ami nem biztos ,hogy az aminek most hiszed! :) Ja és ne hidd,hogy én már vén öreg vagyok még csak a 18. életévemben járok. :)
2009. máj. 19. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

vállald fel magad, a többi ember véleménye ne érdekeljen, ha te így tetszel magadnak, akkor legyél goth.

én is az vagyok így majdnem 22 évesen, és nem akarok stílust váltani, vagy totál átlagember lenni kívülről.

a barátaid is kiröhögnek?

21/L

2009. máj. 20. 00:02
 6/8 A kérdező kommentje:
nem,legalábbis a közeli barátaim értik,hogy ez van,megsztokták az új viselkedéseimet,nem nevetnek.
2009. máj. 20. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem két pólusa van a világnak. Egyik Isten a másik a világ. Jézus azt mondta, hogy csak egy urat szolgálhatsz egyszerre. Mondok valamit, ha a világ megszűnne létezni Isten még akkor is ott lesz. Neki próbálj meg tetszeni. Őt nem a ruhád érdekli, hanem a szíved.
2009. máj. 21. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne parázz rá. Ez a közeg átmeneti az életedben, saját magaddal viszont egész életedben össze leszel zárva. Fiatalon sokat piszkálnak, de huszonéves korodra már békén fognak hagyni. "Legyél önmagad, mert mindeki más már foglalt" :D

Nem tudom fiú vagy-e vagy lány. Ez mondjuk nagyban megönnyítené a dolgunkat, de hamár egyszer, írok már általános dolgot, amivel helyre lehet tenni a magabiztosságodat.

Járj utánna a szubkultúrának. Keress olyan zenéket, amik inkább gyorsak, rockosabbak mint melankólikusak. A gothic rock műfaj tele van jó, bulis rockzenével.

Tudom ajánlani a Sisters of Mercy-t, Bauhaus gyorsabb számait (pl.Telegram Sam, Lagartija Nick...), March Violets-t... Esetleg nézz körül a death rock műfajban (pl. Bloody Dead and Sexy, Tragic Black) olyan mint a goth lelkivilág a punkok összes arroganciájával párosítva. Nekem ez is segít magasról tenni a világra ilyen esetekben.

Sportolj. A mozgás rendbeteszi az ember önbizalmát, boldogít. Olyan klasszikus sportok mint a lovaglás, vívás, társastánc tartást, eleganciát adnak. Ha lány vagy próbáld ki a hastáncot, ugyanis a gothok tánca erre épül.

Törődj magaddal, járj fodrászhoz, ha lány vagy kozmetikushoz, esetleg csináltass szép fekete karmokat ha a környezeted ezt engedi. Válogasd meg mit veszel fel, élvezd az anyagok taintását. Egy igazi bársony vagy bőr például hihetetlen jó tapintású. Nem kell nyakig befűzve talpig csipkében rohangálnod hétfőről keddre, szép lassan építs ki egy igényes ruhatárat. Egy-egy elegáns ing vagy selyemblúz kezdetnek megteszi. Ismerd ki a pozitív tulajdonságaidat, és hangsúlyozd őket, legyél rájuk büszke.

Vegyél bakancsot. Nem vicc, az ember önbizalmát sokban befolyásolja, hogy mit hord. Sokkal magabiztosabb leszel benne.

Mosolyogj az emberekre. A goth nem a depresszióról szól. (Persze depressziós minden ember lehet, de butaság amiatt búskomornak lenni mert az trú...)

20 éves goth lány

2010. febr. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!