Jelenleg mitől félsz/tartasz a legjobban? És 20 év távlatában?
Attól, hogy nem úgy sikerül az életem, ahogy szeretném. Hogy nem találom meg azt az utat, ahol ki tudok teljesedni.
20 év múlva:
1) ha még mindig nem találtam meg
2) ha rádöbbentem, hogy durván elszúrtam 20 (vagy még több) évet
hogy nem tudom befejezni a sulit(elsősorban a szakdoga aggaszt most)
hogy nem találom meg a párom, nem lesz normális munkám, magányos leszek és sikertelen:(
fájdalomtól (fizika)
és hogy nem sikerülnek a vizsgáim
talán nem is olyan erős bennem a félelem, de attól tartok ,hgoy nem sikerül teljes mértékben megváltoznom olyan irányba ahova szeretnék jutni, arra vágyom hogy szeressenek az emberek ,de úgy viselkedem velük mint akit nem lehet szeretni...tehát érdekes figura vagyok. de már érzem az enyhe szelét a változásnak, teszek is lépéseket az ügyben hogy jobb legyek:D
jah és még az hogy szar lesz a bizim és az érettségit is elcseszem..ahogy ismerem magam egy olyan 4es szintet ha talán megütöm:\ a középsuli választást már elcsesztem ,az egyetemet már nem akarom hogy szarul érezzem magam
A közeljövőben:
1. Nem sikerül leérettségiznem és/vagy nem vesznek fel főiskolára
2. Nem lesz kapcsolatom
20 év távlalában:
1. Nincs munkám és saját lakásom
2. Még mindig egyedül vagyok, nem találtam párt
18/L
Én is mindig azt hittem, h csak nekem nem jön össze sose. Legalábbis magam körül csak boldog párocskákat látok. Hm..néha elég pocsék érzés... :S
18/L
A közeljövőben igazából semmitől.
20 év távlatában:
-Atomháború. ( Ne nézzetek furcsán, de nem szeretném elveszteni a szeretteimet, és amúgy sem kellemes meghalni egy atombombától)
-Bármiféle természeti katasztrófa, ami a városomat érinti
-Munkanélküliség
-Hajléktalanná válás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!