Mit jelent pontosan a 6. érzék? Mindenkinél más gondolom, de mi lehet? Nektek mi?
Úgy általánosságban az ha megérzel valamit.
Nekem konkrétan arra van valamiféle képességem, hogy megérzem a traffipaxot. Sokszor még nem is látom a mérőautót, de érzem hogy ott lesznek, és ott is vannak.
Ugyanígy ha látom a parkoló autókat szintén kiszúrom a mérőjárművet.
Az 5 érzéken túl (látás, szaglás, hallás, ízlelés, tapintás) még érzékelsz valamivel, valamit. Megérzel dolgokat, előrelátás, vagy hasonlók.
Nálam szerintem az a 6. érzék, hogy a barátom érzéseit érzem én is. (Ha a közelében vagyok, bármikor megmondom, hogy milyen hangulatban van/ mi zavarja/ nyugodt/ ideges/ hazudik/ stb. Bár ez lehet nagyon jó ember ismeret is, de néha már túlmutat ezen, mert nem a mozdulataiból érzem, hanem ha megérintem, érzem. (csukott szemmel is) De ez csak nála működik.
Olyasmi, amire nincs tudományos magyarázat. Megérzel, előrelátsz dolgokat..
Velem is van ilyen. Van pár ember, akiről azelőtt tudtam dolgokat, hogy ismertem volna.
Néha tudom, mit érez/mit csinál egy barátom, ismerősöm, pedig kilométerekre van tőlem.
Megérzenm, mi fog történni a következő pillanatban vagy másnap. Néha látom a jövőt álmokban.
Lehet, furcsán hangzik, de ez van....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!